Новини / Вівторок, 27 грудня, 2011

Миколай дітям у лікарнях. Львів.

Хоч снігу і ялинки не було видно ще на початку грудня , та святкова атмосфера витала у повітрі і всі розмови зводилися до одного - Миколай діткам у лікарнях.


І ось цей довгоочікуваний день, 19 грудня . Метушня, безкінечне перераховування подаруночків, очікування наших Миколайських санок:), адже мали ми багатенько лікарень і відділень.

           

Кожні сані мали свій маршрут і в кожного було головне завдання - подарувати якомога більше усмішок для наших маленьких друзів. Ну і звичайно ми мали встигнути обійти усіх, усіх. І мусили ми бути ну дуже швидкими , бо знали, що деякі діточки вже чекали і виглядали взуті і одягнуті на коридорах лікарень, а так як ми всі знаємо, що це таке очікувати – обминали усі пробки на вулицях Львова і мчали зі всіх сил :)

           

І ось вже ми в назначеному місці, перебігаючи з поверху на поверх, мусимо завітати до кожної палати, кожному всміхнутись і роздати все, що маємо від Миколая. А мали ми чималеньку купу подарунків, адже помічників у Миколая з кожним роком все більше і більше! Ми надзвичайно вдячні усім, хто зробив можливим це свято у львівських лікарнях.

           

Величезне спасибі видавництву Старого Лева за цікаві книжечки, спасибі Фабриці Миколая за передані пазли, розмальовки, олівці, окрема подяка VABбанку за чудові ігри та пазли для старших дітей, та за допомогу у роздаванні подарунків, ще одне спасибі львівській фірма «Світоч» за смачненькі цукерки.

Величезне спасибі нашим волонтерам, що зібрали 3610 гривень під час свічкової акції у Трускавці , а також форумлянам з Малечі за Благодійний розпродаж під час якого було зібрано 1195 гривень, і усім-усім, хто долучився до збору подарунків та коштів – з Вашою допомогою Миколай завітав до відділень хірургії, гематології, неврології та двох педіатрій ЗУСДМЦ, у травматологію та відділення старшого дитинства Охмадиту, у Психоневрологічний диспансер, та у відділення неврології, алергології та І педіатрії МДКЛ на вул.Орлика.


Звичайно нікого ми не оминали, малюки могли собі вибирати подаруночок - ух як тішило їхнє солодке «дякую» з усмішкою, від якої настроєм заряджаєшся аж до наступного Миколая! Окреме спасибі волонтерам, що допомагали роздавати подарунки дітям, та хлопцям-водіям, що з великою терпеливістю розвозили подаруночки з нами по лікарнях.

А затягнулось свято до пізнього вечора, тільки о 19:00 змучені, але щасливі, ми почали рухатись в напрямку додому:)