Новини / Четвер, 05 січня, 2012

Ялиночки-красунечки на Дністерській :)

Цієї суботи діточок у відділеннях було не багато – їх повідпускали додому, аби ті могли відсвяткувати Новий Рік у затишній, родинній атмосфері. Але для тих хто все ж залишився у лікарні, свята ніхто не відміняв! А яке ж воно може бути без головного новорічного атрибута - красунечки-ялиночки? Звісно ж, менш досконалим та цікавим. Тому ми усі доклали максимум зусиль, аби кожен малюк із відділення хірургії та гематології міг порадіти власному новорічному деревцю.

Діти із відділення хірургії мають чим гордитись, тому що їхні ялиночки - доказ того, що новорічний настрій можуть викликати не лише традиційні ялинки (до яких ми усі звикли), а й ті, які можна зробити самотужки, так вони ще й вирізнятимуться неабиякою оригінальністю.


Олежик Соболевський одразу ж визначився із кольоровою гамою, величиною та кількістю ялиночок. У першій він вирішив скомбінувати два кольори. Робота хлопчика справила на нас неабияке враження, його ялиночка варта багатьох похвал. Наступну новорічну красуню він  захотів побачити золотою, над її створенням хлопчина працював опісля заняття.


Павлів Данилко працював разом із мамою. Цікавою особливістю їхньої роботи була верхівка ялиночки, котра одразу ж привертає до себе увагу. Маленький дуже втішився щойно зробленій  ялиночці, тому що вона була вдалим доповненням до його справжнього новорічного деревця, котре стояло біля віконечка.

Данилко зовсім недавно у відділенні, хлопчик лише розпочав лікування і його сторінка лише готується для сайту, але малюку однозначно не обійтися без допомоги небайдужих людей, тому ми вже дуже просимо, не пройти повз цього чарівного хлопчика.


Мабуть, у суботу не було і хвилинки, коли б наша красунечка Тетянка Жишкович не усміхнулась :) На занятті дівчинка була дуже веселою та життєрадісною. Ялиночки вийшли настільки чудовими, що веселий настрій Тані піднявся ще дужче. Маленька з радістю поділилась ним із усіма присутніми у палаті! За що ми дуже вдячні :)


Цього тижня у Христинки Щур  піднялась температура, тому самостійно працювати маленьке сонечко не мало сил. Однак, спільними зусиллями ми створили надзвичайно ніжне, миле та дівчаче деревце, яке дійсно пасує своїй хазяйці :)

На щастя, зараз малечі вже краще, і бій триває.


Богданчик не міг натішитись власній ялиночці, що можна чудово спостерігати поглянувши на фотографію. Ну і не дарма, таку красу - хоч на виставку чи використати як вдалий подарунок близьким :)

У гематології було ще менше діточок, аніж у відділенні хірургії. Та малюки були настільки включеними у роботу, що здавалось, нііби працює дуже багато діток.


Юра цієї суботи був активним та у гарному гуморі. Усю інформацію він ловив на ходу, і хотів працювати сам і тільки сам. Його творчий запал відобразився і на ялиночці, вона видалась дуже позитивною та святковою.


Борис разом із мамою зробив ялиночку дуже милою, особливої уваги заслуговує власноруч зроблена із паєток зірочка, що красується на верхівці лісової красуні.

            Ялиночки наших малят вийшли настільки чудовими, що від них не відірвати погляду!!! Ну що ж, вкотре повторимось  і скажемо, що вони у нас просто МОЛОДЦІ!