Новини / Вівторок, 17 січня, 2012

Декупаж та маскарадні маски діток із Львова :)

Є такі заняття, які обов’язково потрібно повторити, через те, що малята просто в захваті від них. Одними із таких є декупаж та створення масок.

Мабуть, робота над масками приносить малюкам стільки радості через те, що діти люблять бути невпізнаним та дивувати інших, що вдало можна втілити за допомогою масок. Також діти обожнюють декупажні заняття. Цієї суботи кожен із них показав своє бачення щодо техніки оздоблення коробочок, при тому часто не використовуючи декупажні серветки :)


Одним із тих, хто працював на цьому творчому занятті по максимуму є Олежик Соболевський. Хлопчик нам показує, що правила для нього не є важливими, а головним є те, що він сам вважає за потрібне при роботі. Таким чином, Олег може похвалитись трьома скриньками, кожну яких зробив у різному стилі та за допомогою різних матеріалів.


Удичу Іванковіідея оздоблення коробочки також припала до душі більше, аніж створення маски. Працюючи, маленький був дуже серйозним. Проте для фотографії він подарував нам посмішку, котра була усмішкою дорослої людини і водночас усмішкою маленького сонечка.

У Іванка пухлина нирки, хлопчик лише недавно розпочав лікування.


Мабуть, хлопці із хірургії домовились між собою, і дружньо прикрашали коробочки. Юрчик Федина також надав перевагу саме цій темі. Скринька хлопчика вийшла надзвичайною, і це не дивно, тому що він доклав багато старань та зусиль, аби отримати такий результат.

 


Ще один Юрчик зробив дві коробочки, одна із них дуже нагадувала смайлик, що цілком відповідало його настрою та енергійності. Наразі ситуація з Юрчиком є важкою, хлопчик тільки розпочав лікування і ми дуже сподіваємось на позитивний результат.

 


Віка наш маленький талант, тому що усі її роботи вирізняються точністю, акуратністю та чудовим поєднанням ніжних кольорів. Карнавальну маску Віка розписала дуже гарно, про що їй, напевно, не сказав лише лінивий. Якщо уважно придивитись, то можна побачити, що дівчинка тримає у руках, як це не дивно звучить, «Новорічне яйце». Можна сказати лише одне - креативність наших дітей не перестає нас тішити та позитивно дивувати :)


Творець даних робіт також дарма не гаяв часу і створив одну маску та дві скриньки. Під час заняття він показав нам, що таке справжня наполегливість та працьовитість!

Діти із відділень хірургії та гематології зробили чудовий висновок, що найбільш правильним вибором щодо роботи буде об’єднання двох тем. Вони продемонстрували нам вкотре, що мають достатньо сил та натхнення аби створити велику кількість як масок, так і скриньок :)