Новини / Вівторок, 17 січня, 2012

Наші новини

Валерій Федуняк, нарешті, вийшов на фінішну пряму. Попереду у хлопця останній курс хіміотерапії і для його проходження потрібно 15 грам метотрексату.

Лікування Валерія триває вже більше року. Скільки всього було за цей рік - нескінченні боки хіміотерапії, операція, протез, тривале загоєння рани, знову хімія, знову падіння аналізів ... Але хлопець впорався. Майже впорався.

З препаратами на курс післяопераційної хімії Валерію допоміг «Фонд Допомоги и розвитку Дітям Чорнобиля», але хлопець дещо поправився і дозування препарату збільшили, виходячи з маси тіла - і на останній блок залишилося тільки 5 грам метотрексату і необхідно ще 10 флаконів по 1г.

За рік лікування на допомогу Валерію приходило дуже багато небайдужих людей - без Вашої допомоги прожити цей нелегкий рік було б ще складніше. Попереду останній ривок - і щоб його здійснити не вистачає 4560 гривень на купівлю 10 флаконів метотрексату для Валерія.

Будь ласка, допоможіть хлопцеві ще раз! Якщо все буде добре і дозволять аналізи, то 28 січня Валерій повинен починати останній блок.

Допоможіть закінчити лікування!


Добромильський Сергійко пройшов перший курс топотекану і зараз піднімає аналізи. Попереду у малюка не просте лікування. 7 лютого їх чекають у Польщі на MIBG. Так само у малюка планується другий курс топотекану, але перед поїздкою пройти його хлопчик вже не встигає, оскільки  їхати треба з добрими аналізами, а піднятися до 7 числа вони не встигнуть, тож хімію продовжать уже після обстеження.

А потім найголовніше - після хіміотерапії малюкові планують авто-ТКМ.

На даний момент для Сергійка зібрано 39 тисяч гривень, за що величезне спасибі всім, хто допомагає дитині. Поїздка на обстеження обійдеться близько 16 тисяч гривень, топотекан і сет для тромбоконцентрату - 7400 гривень. Скільки обійдуться супутні витрати для авто-ТКМ, поки говорити рано, але з досвіду інших діток це буде близько 30 тисяч гривень, якщо все пройде без ускладнень.

На даний момент кошти для продовження лікування є, але які витрати чекають на сім'ю в найближчому майбутньому - можна тільки здогадуватися. Так що, будь ласка, не забувайте про малюка і величезне спасибі за Вашу підтримку!


Також продовжує боротьбу і Олег Куций. Новину про хлопця я хочу почати зі слів подяки. Ми часто говоримо про те, що малюкам допомагають більше ніж старшим дітям, але у випадку з Олегом ми відчули колосальну підтримку від наших благодійників і всіх небайдужих людей. Спасибі Вам величезне, що не залишили Олега та його родину наодинці зі своєю бідою і допомогли почати лікування!

Олег успішно стартував, з Вашою допомогою ми змогли закупити і екворал, і метилпреднізолон, і сети для тромбоконцентрату на перший час. Але життя, як часто буває, внесла свої корективи - і відділення гематології закрили на карантин по кору. На три тижні довелося відкласти інтенсивне лікування, зате Олег зміг провести новорічні свята вдома.

Минулого тижня хлопець повернувся у відділення з низькими аналізами, а з понеділка продовжив перерване лікування. Завтра батьки везуть донорів.

Всього для Олега надійшла 31000 гривень, однак на сьогоднішній день з них залишилося 2200 гривень. Решта пішло на купівлю 50 флаконів метилпреднізолону, 2 упаковок екворалу по 100мг і 2 упаковок по 50мг, 7 сетів для тромбоконцентрату і 8 флаконів біовен моно. Біовен не входив в наші плани - він знадобився дуже терміново, коли виявили кір у відділенні.

Дуже сподіваємося, що вимушена перерва в лікуванні не завдасть великої шкоди. І дуже просимо всіх не забувати про Олега, бо фінансова допомога все ще дуже потрібна.
 


Сашуня Маслєніков наш новий малюк. Дитина проходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. Зараз він закінчив перший блок другого протоколу лікування. Попереду ще три.

Справи у Сашка не погані, лікування йде за планом, хімію переносить досить добре. Щоб продовжити лікування, Сашкові потрібен метотрексат на наступні три блоки (3 введення по 1300 мг) вартістю 2325 гривень. Перший протокол лікування батьки тягнули самі, але зараз фінансові запаси сім'ї досить виснажені і закупити метотрексат самостійно вони не можуть.

Допоможіть малюкові закінчити лікування - Сашко дуже хоче повернутися додому до кроликів, яких він любить годувати, до кота і собаки і до решти домашніх радощів, якими наповнене життя малюка.

Всім привіт від Люби Павлишин. Хоч наша дівчинка все ще і у відділенні, але хороші новини, все ж, є.

Ще перед святами Люба пройшла два блоки хіміотерапії. Після них було КТ, яке мало визначити необхідність ТКМ. Так ось, обстеження показало, що кістковий мозок нашої дівчинки чистий і пересадка не потрібна.

Але, не дивлячись на такі чудові результати, Любі таки призначили ще три блоки ХТ. Прокарбазин сім'я купила самостійно, на покупку блеоціна кошти є. Проблема виникла тільки з ендоксаном у флаконах - його немає в Україні, але тут нам на допомогу прийшли наші друзі з ініціативної групи «Дар янгола», і допомогли закупити препарат в Москві і передати Любі. Зараз дівчинка вже продовжує лікування.
      

              

Сумні новини у Юрчика Сидорова. На жаль, лікування не дало результату, малюк зовсім не відгукнувся на хімію. Пухлина не підлягає операції.

Зараз хлопчик в реанімації, періодично йому колють знеболювальні препарати. Коли біль вщухає, малюк трохи проявляє інтерес до іграшок. Дуже страшно про це писати, за Юрчика боролися і переживали дуже багато людей. Ми просимо молитов про Юрчика і його батьків Лесю та Олексія, і дуже сподіваємося на диво.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).