Новини / Четвер, 09 лютого, 2012

Дем'ян Бандурович - 3600 на роаккутан.

І так, Дем’янчик повернувся з MIBG обстеження, яке проводилось в Польщі і вже пройшов біопсію в Києві.

               Сканування показало, що в кісточці ніжки залишився метастаз, але, біопсія показала, що живих пухлинних клітин немає.
            Тепер Дем'яну призначили курс роаккутану, він повинен почати прийом препарату на 80 день після авто-ТКМ, це виходить 17 лютого. Всього призначено два двотижневих курса, і знадобиться на них 5 упаковок роаккутану по 20 мг і 1 упаковка 10мг. Загальна вартість препарату - 3600 гривень.
            Що стосується самого малюка - то у нього все добре. Після авто-ТКМ маленький відрізнявся особливою вредністю, маму попереджали, що перепади настрою можуть спостерігатися цілий рік, але, на щастя, малюк уже став на багато спокійніший - дитині подарували цуценя і Дем’янчик його просто обожнює. За словами мами, малюк витягнувся і виріс з усіх одежинок :) З харчуванням все поки з перемінним успіхом - фрукти, овочі, картоплю їсть без проблем, а от м'ясо, рибу на дух не виносить, вдається тільки шматочок курочки підсунути, і те, обманним шляхом :)
            Боротьба Дем'яна з хворобою триває вже рік, з минулої зими. І все лікування, всі поїздки, обстеження, ТКМ, препарати - всього цього могло і не бути без допомоги благодійників. Так вже вийшло, що мама виховує малюка одна, можливості сім'ї скромні, хоча і батьки мами, і брати допомагають малюкові, як можуть. Без Вашої допомоги їм було б в рази складніше.
            І допомога все ще потрібна. На рахунку фонду  для Дем'яна залишилося 695 гривень, щоб закупити роаккутан, потрібно ще 2905 гривень. Ми дуже просимо всіх небайдужих людей, ще раз допомогти нам допомогти Дем'яну!
            Дем’янчик повинен перемогти!
            Допоможіть оплатити роаккутан.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.