Новини / Четвер, 09 лютого, 2012

Куцій Олег - 31720 гривень для продовження лікування!

Олежик Куцій продовжує не легку боротьбу.

               З самого початку лікування все йде якось складно, і це не дивлячись на те, що за Олега переживають і допомагають йому дуже багато чудових людей.
            Спочатку карантин у відділенні - основне лікування довелося припинити. Потім морози - з їхньої вини з Києва не можуть передати антикоагулянт для тромтоцитів, а тромбоконцентрат потрібен Олегу постійно. Далі - проблеми з тиском, у хлопця він дуже високий, через це, Олег просто не може спасти ночами. Тепер висока температура, і, невідомо, від чого.
            Але й це ще не все. У зв'язку з численними переливання тромбоконцентрату, в крові накопичується залізо і щоб вивести його надлишок, призначають препарат ексіджад.            Вартість упаковки 500мг № 28 - 8000 гривень. А Олегу потрібно 3 таких упаковки! Це 24000 гривень. Крім ексіджада, Олегу потрібно ще 10 флаконів біовен моно 50 мл вартістю 650 гривень за флакон - це ще 6500 гривень.
            Разом 30500 гривень.
            На рахунку фонду для Олега зібрано 4280 гривень. Цього вистачить на 6 флаконів біовену. Але їх потрібно десять. І дуже потрібен ексіджад!
            Будь ласка, допоможіть Олегу! У батьків таких коштів немає. Стан хлопця тяжкий.
            Дуже потрібна підтримка, фінансова і моральна.

            П.С Тільки ми встигли написати, що Олегу потрібен ексіджад і біовен на 30500 гривень, як сума збільшується ще на 5500 гривень!
Терміново потрібнен антибіотик меронем 10 мг 2 упаковки по 2750 гривень!
            Меронем потрібне вже на сьогодні!
            Допоможіть зібрати кошти.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Куція Олега.