Новини / Четвер, 09 лютого, 2012

Кумедні дракончики у львівській лікарні:)

Будь-яка тема, що пов’язана із дракончиками є на сьогодні досить актуальною, тому що як-не-як, а до нас усіх завітав рік Дракона. Та даний персонаж є цікавим для діточок не лише через це, але й тому що він має доволі незвичний зовнішній вигляд та характер. Та малюнком гуашшю заняття не завершилось, малюки із Дністерської продовжили розпис фігурок із тіста, котрі вони розфарбовували і минулого тижня (бо ця тема дуже припала їм до душі).

Діти із відділення гематології вирішили не обмежуватись однією темою, а обрати ту, яка більше до смаку, або ж попрацювати над двома.

 
 

Дуже впевнений у власних силах хлопець Юрчик вперше відвідав  загальне заняття. Від малювання дракончика він відмовився та надав перевагу розпису виробів із тіста. Хлопчина якось розповідав про власні творчі вміння, і маємо погодитись, що він анітрішки  не їх перебільшив – у нього вийшов дуже-дуже гарний дід Мороз:).


Соломійка вкотре зустріла нас із усмішкою та величезним бажанням зайнятись творчістю. Дівчинка чудово впоралась із двома завданнями - намалювала дракончика та розписала вироби із тіста. Сніжинка у Соломійки вийшла дуже літньою і більше схожою на сонечко:). Ось так фантазія наших малят може перетворити одну річ у кардинально іншу ,але не менш гарну:).

  

Привітна дівчинка Яринка також вирішила об’єднати дві теми, чудово впоравшись з кожною з них – фігурки розписано дуже витончено і так, що кожна із них дуже пасує одна одній.


На початку заняття Дениско був у не дуже хорошому настрої, проте, чи то через творчу активність, чи спілкування із іншими дітьми та волонтерами, хлопчик став значно жвавішим та веселішим. Тому хлопчик вирішив не зволікати і водночас зайнятись двома роботами - над малюнком дракона, так і над розписом фігурок. Кожна із яких получилась дуже гарна!

Дітвора із хіругії цієї суботи також попрацювала дуже плідно, не зупиняючись на одній темі.

 

Цієї суботи Олежик Соболевський почувався не дуже добре, тому займатись повністю сам хлопчик не зміг. Але він все одно доклав багато зусиль аби у нього вийшов надзвичайний вогняний дракончик.


Наше маленьке сонечко Христинка усю відповідальність за створення малюночка поклала на маму, але тільки через те, що була дуже зосереджена на розписі виробів із тіста, котрі вона розмалювала дуже вміло та гарно.


Юрчик Петрик вирішив продовжити минулотижневу справу – йому дуже сподобалось розписувати фігурки, а дракончика він намалює якось іншим разом :) Малюк працював наполегливо і з задоволенням, тому під час заняття можна було побачити як змінюється у кращу сторону його настрій.

Юрчику надалі потрібен темодал. Дуже дякуємо всім, хто допомагає у закупівлі цього недешевого препарату.


Арсенчик займався разом із нашою волонтеркою. Хлопчик дослухався до порад тата з неабиякою уважністю. Проте показав, що може і сам впоратись із координуванням роботи - малюк чудово керував творчим процесом, не пропустивши жодної деталі щодо кольору, форми малюночка. Результатом клопіткої, спільної роботи вийшов веселий дракончик та розписана ялиночка із тіста.


Дуже бадьорий та сповнений сил Сергій працював надзвичайно енергійно. Коли хлопець розмальовував свої фігурки, поступив, як справжній джентльмен, розписавши одну і для маленької красуні Ані.


Гарно вплинуло заняття і на Анічку. Можливо через щойно отриманий подаруночок або ж через власноруч розписаний виріб, а може через усе разом взяте :) Та факт залишається фактом -  дівчинка отримала багато задоволення від відвіданого заняття!


Андрійко для роботи обрав розпис новорічного чобітка та ялиночки. Хоч хлопчику час від часу було трохи важко працювати, та він розмальовував вироби дуже старанно і терпеливо. Хлопчина – молодець, що тут ще скажеш!:)

Цієї суботи діточкам із Дністерської з радістю допомагали наші волонтери Наталка, Сашко, Володя, Аня, Леся, Наталка та Надія. Із такою командою, легко впоратись із будь-яким завданням:)

Наші діточки показали, що займатись двома темами паралельно для них зовсім не складно, а навіть дуже цікаво та весело. Малюки, як завжди чудово попрацювали, із нетерпінням чекаємо нових занять із ними.

 

 

БФ «Крила надії»

      032 240 76 13