Новини / Четвер, 16 лютого, 2012

Євген Демчишин - терміново 18500 гривень на біовен моно і епрекс!

              Євген Демчишин проходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. Хлопець у дуже тяжкому стані. Крім лейкозу, у Жені енцефаліт Расмуссена. На тлі хіміотерапії у хлопця посилилися судоми, хоча «посилилися» - не правильне слово, вони стали безперервними ...
            Сьогодні Євгену призначили біовен моно 10 флаконів по 50 мл - це 6500 гривень! Грошей у батьків немає. На рахунок фонду для хлопця надійшло 100 гривень. На завтра замовлені 5 флаконів - цього буде мало, але навіть і їх оплатити нам поки нічим.
            Будь ласка, допоможіть закупити біовен! У Женьки підозра на запалення легенів - хлопець не встає, так що проблеми з легенями досить передбачувані. Через судоми, хлопчина навіть не може толком відкашлятися. Та й хіміотерапію припиняти не можна.
            Дуже просимо всіх небайдужих людей - допоможіть Євгену! Терміново потрібно 6500 гривень на біовен. Крім цього Жені потрібен епрекс 10000 одиниць вартістю 12000 гривень.
            Будь ласка, не проходьте повз хлопця з такою не простий долею. Останній рік був для Євгена дуже важким - його паралізувало на тлі енцефаліту. А тепер ще й лейкоз. Батьки живуть скромно, у хлопця є молодша сестра. Багато грошей іде на покупку проти судомних препаратів.
            Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.