Новини / Середа, 22 лютого, 2012

Валентинки, щира любов діточкок зі Львова ;)

Незважаючи на те, що свято закоханих вже пройшло, ми всі дружньо вирішили, що дарувати свою любов можна будь-коли, а не лише на 14 лютого. Тому в цю суботу у відділенні гематології та хірургії діточки зробили листівки, котрі потім отримають ті, кого малюки щиро люблять.


            Діточки із хірургії тільки взявшись за роботу над створенням валентинок, почали розмірковувати кому ж вони подарують своє «сердечко»:).


            Дуже приємно, що наша красуня Софійка Єфіменко  погодилась сфотографуватись. Наша дівчинка – дуже ніжна та любляча, тому можливо цьому посприяла цього тижнева романтична тема:), ну але без старань волонтерів також не обійшлось! Її листівочка зроблена дуже цікаво, Софійка використана синеньку стрічечку і вирізала сердечка такого ж кольору, тому валентинка аж випромінює гармонію!

            Зараз Софійка впевнено йде на покращання, цього неможливо не помітити :) Двічі на день наша красуня ходить на масаж і продовжує лікування. Величезне спасибі всім, хто підтримував дівчинку у важкий післяопераційний період  – ви дуже-дуже допомогли!


            Яку ж красу зроблено ручками Данилка Павліва !!! Я аж по доброму заздрю тому, хто отримає від малюка цю дуже гарну валентинку:) !

            Данилко продовжує лікування. Наразі препарати для маленького є у лікарні, та якби щось знадобилось – завдяки допомозі небайдужих людей, ми зможемо  докупити все необхідне. Дякуємо!

           

            Маленьке чудо Івасик Удич зробив не менш чудову листівочку. І як видно по фотографії, хлопчик сам прекрасно оцінив свою роботу, тому що валентинку у рученятах тримає із сильним захватом та задоволенням.

            Івасика успішно прооперували і зараз малюк продовжує лікування, проходить променеву терапію.

           

Олежик Соболевський  цих вихідних був у чудовому гуморі, тому і відкриточку робив із неабияким запалом. Його валентика не має зайвих деталей, лише найнеобхідніше включено у композицію так вдало, що робить листівку дуже витонченою та милою :)

 

Стан Олежика без змін, величезне спасибі всім, хто допомагає хлопчику – з вашою підтримкою бинтами, засобами гігієни та підтримуючими препаратами Олежик забезпечений.


Юрчик Петрик   знову, як і минулого тижня, став тим одним малюком, котрий побував на загальному занятті :) Хлопчик згуртував навколо своєї роботи усю родину, тому  він відчував, у прямому сенсі цих слів, домашню атмосферу. Юрчик знову творив досить екстравагантні вироби, і водночас спостерігав за роботою нашої волонтерки Наді.

З минулого тижня малюк має застуду і променеву довелося відмінити. Ми бажаємо Юрчику по швидше розібратись з застудою і продовжити основне лікування, а потім так само по швидше закінчити і його!


Сергійчик Добромильський  попрацював на славу. Якщо придивитись на його валентинку, тому можна розгледіти кумедних мишеняток у формі сердечок :) Наші креативні малюки не перестають нас приємно дивувати!

Зараз Сергійко підняв аналізи і збирається на продовження лікування до Києва. Хлопчику показана авто-ТКМ. Нажаль, план лікування Сергійка зазнав деяких змін. Батьки хлопчика знайшли можливість провести пересадку за кордоном, у звязку з цим відмінили поїздку на обстеження в Польщу, та в останній момент клініка відмовила. Наразі хлопчик продовжує лікування в Україні.

Дуже сподіваємось, що у малюка все буде добре!

              

На творчому занятті Андрійко був дуже жвавим та енергійним, та для фотографії хлопчику вдалось стати серйозним і показати усім свою надзвичайну валентинку! А опісля знову бешкетувати!:)


Аня  також застосувала багато креативних ідеї щодо оздоблення валентинки, чудово поєднавши запропоновані матеріали.

Діточки із гематології підійшли до створення листівочок так само творчо та натхненно.


Із щирим серцем, як він це завжди і робить,  створював валентинку Олежик Куцій  . Хлопець – дуже обдарована особистість. Тому цього разу також оригінально підійшов до роботи  –  листівочка в нього зелена, що є досить нестандартним кольором для валентинок.  Молодець!

Стан Олежика досить важкий – висока температура, високий тиск, низькі аналізи… Величезне спасибі всім, хто допомагає хлопцю! Наразі Олегу допомагає у закупівлі ліків МБФ «Карітас України» - величезне їм спасибі, оскільки ліки, які  потрібні Олегу, дуже дорогі. Будь ласка, не залишайте хлопця без своєї підтримки!


Ні, мені ніколи не набридне казати, що Соломійка Паньків  є маленьким сонечком, що усіх зігріває своїм теплом! Тато Соломії розповів на по секрету, що дівчинка дуже чекає суботніх творчих занять – нам це дуже приємно :)

Валентинка дівчинки  -  дуже ніжна і просто чудова, як сама Соломійка!

Дівчинка проходить хіміотерапію. Біовен моно, який був потрібен Солі, ми змогли закупити з Вашою допомогою – величезне спасибі! Будь ласка, не залишайте дівчинку без своєї уваги, адже багатьох препаратів немає у лікарні, їх доведеться купувати самостійно, як і системи для тромбоконцентрату.


Яку ж гарну валентинку зробила Віка разом із мамою! Нам дуже приємно, що маленька почала приймати усе більшу участь у заняттях і що вони почали приносити їй більше і більше радості!


Оленка настільки захопилась роботою, що навіть після створення валентинки стала до фотографії із клеєм у рученятах. Працьовиті у нас малюки, що ж ще скажеш :) У цій працьовитості дуже допомагали дівчинці мама та волонтер Володя. Результатом такої активності стала дуже-дуже гарна листівочка!


            Софійка Кучинська спочатку була дуже серйозною, але значно повеселішала, коли наш волонтер запропонував поставити йому ріжки:) Відповідно і робота почала іти значно веселіше!

           

            Юля поєднала у своїй роботі чудову кольорову гамму, тому листівочка вийшла дуже ніжною та акуратною і це при тому, що валентинка ще не завершена! З нетерпінням бажаємо побачити кінцевий результат :)


            Дуже старанно та дружньо створювали валентинку Сашко та його тато. Вони все робили разом, чудово працюючи як одна команда. Хлопчик настільки вкладав душу у роботу, що трішки виснажився, тому попросив аби волонтери сфотографували лише його творіння.

           

            Стильною вийшла валентинка Павлика. Хлопець, мабуть, у майбутньому стане поважним креативним дизайнером:).

Діточки із Дністерської робили далеко не по одній валентинці, тому що людей, яким вони хочуть зробити приємно є багато, і обділити увагою будь кого вони просто не змогли!

 

БФ «Крила надії»

032 240 76 13