Новини / Четвер, 23 лютого, 2012

«Надія є!». Львів - Трускавець.

У суботу 18 лютого традиційно у Львові та вперше у курортному містечку Трускавці пройшла акція до Дня онкохворої дитини «Надія є!».

Як ми і планували, під час акції панував піднесений та позитивний настрій, адже ми відзначали День дитини, що здолала рак.

          

            Щиро вдячні усім, хто долучився до проведення акцій у Львові,

          

та у Трускавці. Спасибі нашим помічникам та помічницям, що роздавали листівки та розповідали людям, що дитячий рак не вирок!

            Спасибі волонтерам студентської організації AIESEC, волонтерам спільноти «Благословення», та всім нашим друзям, що допомагали у Львові, спасибі меру Трускавця Руслану Козиру та керівництву ЗАТ «Трускавецькурорт» за сприяння у проведенні акції та звичайно нашій волонтерській групі у Трускавці!

          
 
          

            І величезне спасибі мешканцям та гостям обох міст, що не проходили мимо :)       

          

            У всіх був гарний настрій, погода також не підвела, і люди дуже активно цікавились та реагували на запалений напис: «Надіє є!». Ми старались усім приділити увагу та надати по максимум інформації  і це також принесло свої плоди, адже чимало людей захотіло приєднатися та разом допомагати дітям.

Загалом під час акції було зібрано 6736 гривень – 5700 у Трускавці та 1036 у Львові. Зібрані кошти буде використано на забезпечення потреб у обладнанні та розхідних матеріалах для переливання крові та її компонентів дітям, що проходять лікування у відділеннях хірургії (діти з пухлинами) та гематології (діти з захворюваннями крові) ЗУСДМЦ.

            Ще раз дякуємо всім!

 

Марина Анісімова

БФ «Крила надії»

050 370 90 02