Новини / П'ятниця, 24 лютого, 2012

Львів. Сети для тромбоконцентрату - багато і терміново!

У Львові катастрофічна ситуація з сетами для сепарації, нам дуже потрібні комплекти Trima для тромбоцитів.

За останні три місяці ми закупили 20 сетів на суму понад 52000 гривень (спасибі нашим благодыйникам!), 10 отримала лікарня, а скільки в цілому купили батьки - я не знаю ...

На сьогодні в резерві є два сети - на два відділення на невизначений час.

У відділенні гематології проходить лікування Олежик Куций - у нього апластична анемія і при його діагнозі без переливань не обійтися, Олегу тромбоконцентрат переливають двічі на тиждень, протягом усього часу в лікарні. Тільки для нього одного потрібно 8 сетів на місяць.

Також в гематології проходить лікування Бардин Яринка. У дівчинки низькі аналізи після хіміотерапії та важкий стан. Яринці переливають тромби постійно з дня госпіталізації, минулого тижня для неї двічі сепарувати тромбоконцентрат, на цьому - один раз. На наступний тиждень лікар уже попередила мати системи в запасі. Дівчинці необхідно хоча б 3 штуки в місяць.

Паньків Соломія теж проходить лікування і їй теж в будь-який момент знадобиться тромбоконцентрат, як і Масленікову Саші, або Павлишин Любі, або Репчак Юлі, котра всього два тижні тому приступила до лікування.

І того 15 штук для дітей з гематології. У хірургії за місяць йде близько 5 систем. Зараз сети можуть знадобитися Павліву Данилу, Єфименко Софії, Петрику Юрі, Удичу Івану, Федині Юрі.

Будь ласка, допоможіть нам забезпечити дітей сетами для тромбоконцентрату. Вартість одного комплекту Trima - 2600 гривень. Гематології на місяць потрібно 15 штук, хірургії - 5 штук. 20 сетів для сепарації на місяць - 52000 гривень, сума, яку взяти нам ніде, але це життя наших дітей! Допоможіть їм жити завтра!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для (ПІП дитини).