Новини / Середа, 14 березня, 2012

Трохи новин від Бандурович Дем'яна.

Дем'ян продовжує лікування. Зараз малюк приймає роаккутан.

            Спочатку було призначено 2 двотижневих курси, але можливо, його продовжать до півроку. З Вашою допомогою, ми закупили для Дем'яна 5 упаковок роаккутану, але, якщо курс продовжать, знадобиться ще 7. Вартість однієї упаковки близько 600 гривень.
            Зараз малюк вдома, кожні два тижня здають аналізи у Львові. Почувається добре, їсть все і з задоволенням - суп, кашки, фрукти, родзинки, горіхи. Поправився, важить 17 кілограм - мама дуже пишається! Емоційний стан теж прийшло в норму, за словами мами, Дем’янчик став на багато спокійнішим, майже як до хвороби. І волоссячко відросло.
            Через місяць, точніше в 20х числах квітня, Дем'яну належить знову пройти ПЕТ-сканування в Польщі. Минула поїздка обійшлася в 17000 гривень. У мами є 10000, ще 4000 є на рахунку БФ «Крила надії». І того не вистачає 3000 гривень. Плюс, ще 4200 знадобиться на роаккутан.
            Мама Дем'яна дуже вдячна всім людям, яким так небайдужа доля її дитини. Родичі також намагаються допомагати по мірі сил. Але допомога, на жаль, все ще потрібна. Постійні поїздки до Львова і Києва, аналізи в платних лабораторіях - все виливається в копійчину ... Так хотілося, щоб авто-ТКМ була останнім ривком, але не завжди все виходить так, як нам того хочеться, життя нещадно вносить корективи. Ось і Дем'ян, як і раніше в строю, і як і раніше, потребує нашої підтримки!
            Матеріальна допомога все ще актуальна.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.