Новини / Середа, 14 березня, 2012

Шандерская Оксана - потрібно 8500 гривень.

Шандерская Оксна у відділенні гематології ЗУСДМЦ зовсім недавно.

            Ще триває діагностичний процес, і результати трепано біопсії, отримані сьогодні, не внесли ясності. Лікарі схиляються до апластичної анемії, але гістологія ставить її під сумнів, отже, найближчим часом тато Оксани поїде до Києва на консультацію.
            Поки підтверджують і уточнюють діагноз, дівчинка отримує симптоматичне лікування. Вчора вже сепарувати першу порцію тромбоконцентрату. Оксані планують переливання тромбів раз на тиждень.
            Сама дівчинка дуже слабенька, стан важкий, аналізи теж нічого хорошого поки не показують. У зв'язку з цим Оксані призначили імуноглобулін біовен моно 10флаконов по 50мл на суму 5900 гривень. Завтра дівчинка повинна обов'язково почати приймати цей препарат. Він уже замовлений і його потрібно завтра оплатити. У батьків таких грошей, на жаль, немає. А найближчим часом можуть знадобитися дорогі антибіотики - меронем і таргоцид, яких немає в лікарні.
            Крім біовену потрібно оплатити ще один комплект Тріма для тромбоцитів вартістю 2600 гривень - він знадобиться на наступному тижні. Також Оксані потрібні донори тромбоконцентрату з І (+), якщо Ви можете і хочете стати донором для дівчинки - зв'яжіться з батьками.
            І дуже потрібна фінансова допомога.

            Телефон мами 097 861 91 13, Анжела

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.