Новини / Четвер, 15 березня, 2012

Куцій Олег. Спасибі всім, хто допомагає.

Цю новину я хочу присвятити людям, завдяки яким Олег не здається.

              Вся сім’я Куціїв и сам хлопець безмежно вдячні усім, хто допомагає Олегу у такій не простій боротьбі. В першу чергу, спасибі, звичайно, лікарям, які щодня цілодобово боряться за Олега. Відверто кажучи, хлопець з нами завдяки їх компетентності та невтомній праці.

            Величезне спасибі усім хто молиться та допомагає матеріально, адже Олегу потрібні дуже дорогі препарати, антибіотики, протигрибкові, системи для сепарації. Спасибі всім хто переказує кошти, з Вашою допомогою ми змогли закупити ліків та систем на 62500 гривень! Сума величезна, та її було б недостатньо, якби не допомога МБФ «Карітас України» - вони забезпечили Олега і сетами, і дорогими препаратами (ексіджад, нейпоген, біовеном моно та інші).

            При діагнозі Олега не обійтись без донорського тромбоконцентрату і всі ми знаємо, як важко знайти донорів. Особливе спасибі людям, що допомогли у пошуку донорів. Мама Олега дуже просила окремо подякувати начальнику Львівської виправної колонії №30 Бринзі Андрію Васильовичу та начальнику Львівської виправної колонії №48 Шведу Мирону Ярославовичу. Тромбоконцентрат потрібен Олегу двічі на тиждень – знайти стільки донорів самотужки батьки би просто не змогли. І звичайно, спасибі всім, хто поділився з Олегом своїми тромбоцитами.

            Завдяки усім Вам Олегу вистарчає сил продовжувати боротьбу. Йому не просто, адже попри допомогу та підтримку стількох небайдужих людей, хвороба перетікає дуже важко… Нажаль, діагноз в Олега дуже складний. Однак турбота і небайдужість стількох людей і в Україні, і за її межами вселяє надію, що все буде добре.

            Зараз стан хлопця дещо покращився, та Олег все ще важкий. Все ще потрібні кошти.

            Все ще потрібні донори тромбоконцентрату ІІ(+).

            Будь ласка, не залишайте Олега. І спасибі Вам, за те що Ви є!

Телефон мами - 067 398 79 53, Олена

 Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Куція Олега.