Новини / Вівторок, 27 березня, 2012

Лісові жителі та домашні улюбленці із гофрокартону :)

Яких тваринок та якими тільки техніками ми не робили на творчих заняттях у Львові! Усього, напевно, і не перелічиш та й не згадаєш. На цьому тижні настала черга роботи із гофрокартоном. Завдяки простому скручування смужок із цього матеріалу на наших очах «оживали» все нові та нові тваринки. Разом із ними виростала і бадьорість дітей із Дністерської.
 

 
              Діти із гематології із нетерпінням чекають наших занять, вже й здається, що для них не важливо, яка тема – головне творчо попрацювати!
 
D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9801.JPG

                У  палаті Соломійки Паньків одна за одною почали з’являтись веселі тваринки: зайчик, собачка, та метелик! Окрім плідної творчої діяльності, вона ще й встигла побавитись у хованки. Словом – дівчинка просто як зайчик енерджайзер. Тому не дивно, що вона зробила із гофрокартону саме цього лісового жителя:) Та з нами вона поділилась, що не ці тваринки, а саме слоник є її улюбленцем. Екзотика та й годі:)

                                                                                       

               На цьому занятті Яринка Бардин показала нам усю гаму емоцій:) І повередувати і, головне, поусміхатись – це все про неї у суботу. Та така мінливість – не дивина, коли весь тиждень температуриш:( Разом із мамою дівчинка зробила кольороого ведмедика та метелика. Та на цьому Яринка не зупинилась – продовження роботи відбулось і опісля заняття. 

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9782.JPG
 
D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9780.JPG

                Женя Демчишин забажав відхилитись від запропонованої нами теми і зайнятись більш цікавою для себе роботою – малюванням картинки із зображенням машини, з вікна якої видніються чудові краєвиди – і озерце, і квіточки, дерева, все включено у малюнок! А зайчика хлопцю із задоволенням допомогла зробити його мама.

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9783.JPG

                 Юля Репчак  дуже вправно та швидко впоралась із завданням, все робилось у такому темпі, що деталі іграшки не встигали висихати від клею:) Тому і результат не забарився – отримано дуже гарненького ведмедика!

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9794.JPG

            Павлик дуже позитивнопідійшов до заняття. Коли щось не виходило, то він не засмучувався, а, навпаки, щиро сміявся. Такий життєрадісний підхід до роботи допоміг хлопцю зробити дуже гарних, акуратних собачку та метелика, які захоплюють своєю колористикою. Це, до речі, не вперше. Попереднє творіння Павла також було дуже насиченим та барвистим. Справжнє відчуття кольору, ну що ще скажеш:) 

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонутваринкиDSCN9789.JPG

            Тарасик – дуже жартівливий та веселий хлопчик. Чого тільки вартувало лише по фотографувати його! Він і кепочку вдягав, як справжній репер і кумедно коментував усе що відбувалось! Але найбільшою його заслугою за 2 години роботи було створення дуже красивих та наповнених таким же позитивом собачки, квіточки і метелика. Ух, мені б на таку кількість робіт просто б не вистарчило терпцю:) Молодець!

           Дітям із хірургії тема цього тижня давалась дуже легко, і це не дивно, тому що вони у нас майстри на усі руки!
 
D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонIMG_3012.jpg
 
D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонIMG_3015.jpg

             Івасик Удич вже, напевно, звик до того, що ми приходимоу відділення тоді, коли він хоче трішки покуняти:) Тому усю відповідальність за створення тваринок малюк без вагань передав нашим волонтерам. А коли подрімав, то і сам взявся за роботу!

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонIMG_3037.jpg
 
D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонIMG_3051.jpg

            Цієї суботи Сергійко Добромильський трохи погіршилось самопочуття. Тому допрацьовував власні вироби у палаті. Проте, саме там його настрій покращився настільки, що зараз ми можемо помилуватись дуже гарними творіннями. Особливо, привертає увагу ведмедик, котрий тримає аж дві діжки із медом. Із таким турботливим хлопчиком  жодна тваринка не залишиться голодною:)

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонIMG_3034.jpg

               Олежик Соболевський почував себе не дуже добре, тому ми займались із короткотривалими перервами. Та не зважаючи на це, хлопчику вдалось зробити дуже-дуже милого собачку! Молодчинка!!!

 

               Софійка Єфіменко зробила із гофрокартону собачку, котра жартівливо показує язичка:) Також дівчинка сама обрала фотографію, яку нам можна розмістити на сайті. Погодьмося, чудовий вибір!:)

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонЛєра - Хірургія.jpg

               Валерія Фостійчук настільки зацікавилась темою, що окрім запропонованих нами тваринок, зробила і власну, черепашку. Увесь «дизайн», поєднання деталей та кольорів – це творіння її фантазії:)

Валерія давно закінчила лікування, але час від часу приїздить до лікарні на контролі. Цього разу дівчинці робили операцію на протезованій ніжці – забирали пластину, операція була в п’ятницю, тому особливо приємно бачити дівчинку такою усміхненою вже в суботу:)

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонАліна - Хірургія.jpg

                 Під час заняття Аліна спершу лише спостерігала за усім, що відбувалось. Та нашому помічнику Володі вдалось зацікавити дівчинку і вона почала приймати значно активнішу роль. Ними зроблено дуже цікаву та ніжну квіточку.

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонМаксим - Хірургія.jpg

          Максим   - жвавий хлопчик, для нього робота із гофрокартоном пройшла дуже просто та цікаво. Він склав зайчика із великими-привеликими оченятами, що робить тваринку дуже кумедною та веселою.

D:Навчаннякриластаттітваринки ізгофрокартонугофрокартонСвітлана - Хірургія.jpg

          Світлані творче заняття дуже сподобалось, тому що дуже любить тваринок, особливо собачок, так і через те, що техніка є досить простою, а її результат - гарним. Тому доклавши зусиль та проявивши креативность, у неї получився красивий виріб.

           Цієї суботи два відділення Дністерської населили найрізноманітніші лісові та домашні тваринки, котрі є створеними вмілими рученятами наших діток. Яку б тему ми їм не запропонували – вони завжди готові до творчості та до щирих усмішок!

 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13