Новини / Вівторок, 10 квітня, 2012

Великодні листівки на Дністерській :)

Не я б’ю, верба б’є… Саме ці рядки весь час крутились у голові цієї суботи, коли ми робили відкриточки і з вербою. Та дитяча фантазія пішла далі і одна за одною на наших очах з’являлись і листівочки у вигляді зайчиків, великодніх яєчок, сердечок. І цей перелік можна ще довго й довго продовжувати.



 
            Цієї суботи здавалось, що гематологія перетворилась на цілу фабрику з виготовлення великодніх листівочок.
 
 

Таким як на цьому занятті, ми ще не бачили Ромчика Михальського : бігав, сміявся і багато-багато говорив! А як натхненно робив листівочки, які зацікалюють доволі нестандартними мотивами, як на великодні: на них зображено і черепашок і жабок. Хлопчик щей із вербою встиг пробігтись по їдальні! І не дивно, що Ромчика переповнювали емоції, адже ще трішки і додому :)

Непосида Борис і для фотографії постарався підійти жартома. Фотографія – дуже кумедна, а це ви ще попередніх не бачили:) Створивши цю листівку, хлопець вже почав роботу над вербою за допомогою квілінгу. Та тут і гості прийшли і всяке таке… Тому він подумав, та все ж вирішив, що квілінг зачекає :)

На цьому занятті Богданка Степа  дуже приємно здивувала нас, бо до цієї суботи ми не чули від дівчинки й слова. А тут цілі розповіді та вихор емоцій! Поки бабуся робила відкриточку до вербної неділі, Богданка посилено створювала власну роботу:) Також похвалилась зробленим разом із бабцею чоловічком із кульок.

У Соломійки Паньків листівочки вийшли настільки гарними, що їх не відрізниш від тих, що стоять на полицях магазинів. Творчий запал дівчинки передався і її татові, який із задоволенням допомагав Сольці.

            Женя Демчишин  разом із волонтером Сашком створили дуже своєрідну роботу. Підсніжники - справа їхньої фантазії, жодного плагіату:). Цього разу хлопець вже пробував скручувати квілінгові полосочки та наклеювати їх. Словом,  з кожним разом Євгеній дивує нас все більше та більше:)

 

            Юля Репчак  – молодчинка. Квілінг – справа не така вже і проста, вимагає зосередженості та витримки. Про її роботу можна сказати так – сіла і зробила. І все це без жодних вагань та проблем. Відкриточка – дуже гарна та ідеально підходить для того аби її подарувати комусь близькому у вербну неділю.

           

            Лілі це заняття засмакувало на всі 100. Так-так, я не помилилась із словом. Маленька за заняття встигла скуштувати не одну баську зроблену мамою:) А листівочки вийшли назвичайно красивими!

 

            Вперше відвідавши творче заняття, Святослав одразу ж виклався по максимуму. Завершивши роботу над першою листівочкою, він спочатку просто сидів та спостерігав за творчим процесом, але згодом зрозумів, що за той час можна створити ще як мініму дві. Так він і зробив:).

            У відділенні хірургії  діток було не багато, та вони компенсували це велетенською кількістю найрізноманітніших листівок.
 
 

            Мабуть, наймиліша великодня листівка вийшла у Віталіка Лесюка. Він не просто так зробив її, а одразу ж поставив перед собою мету: подарувати її мамі. Також ним створено ще три чудові та оригінальні листівочки. На цьому занятті хлопець був надзвичайно енергійним, непосидючим та жвавим. Настільки, що і він і волонтер Володя були з ніг до голови у фарбі. А це викликало у них море сміху та творчого задоволення. 

           

            Спостерігаючи за вище описаною веселою активністю, Валерія Фостійчук , котра ще пару хвилин перед тим не бажалабрати участь у занятті, поміняла свою думку. Лєра вирішила і собі змайструвати листівочку, дуже ніжну та дівочу. 

Юрчик  Федина  не обмежувався однією вікриточкою, на кожну наступну у нього був цілий набір цікавих ідей. І зайчики, і великодні яєчка, і сердечка, чого тільки ми не побачили зайшовши до нього у палату. Надзвичайною вийшла листівочка із дуже гарним пейзажем, веселкою, дощиком та квіточками. Дивишся на неї, і наче переносишся у казковий світ:) У створенні листівочок хлопцю допомагала волонтерка Леся.

            Максим Лань підійшов до роботи доволі нестандартно. Використавши запропоновані матеріали по своєму: квілінговими смужками оздобив відкриточку-яйце і замість вербочок зробив квіточки. Вийшло дуже гарно. Та знову ж таки, це не все. Хлопець зробив ще 3 листівки, із яких дві розписано акриловими фарбами. Усю цю красу зроблено Максимом разом із волонтеркою Анею.

            Цієї суботи робота була настільки веселою та плідною, що перехоплювало подих. Дуже дякуємо волонтерці Ані, котра принесла силу силенну матеріалів для створення відкриточок. Діти були просто в захваті!