Новини / П'ятниця, 13 квітня, 2012

Куцій Олег - величезне спасибі!

Олежик Куций вже в палаті!

           Операція пройшла добре і ще вчора ввечері його перевели з реанімації. Почувається хлопець добре і швидко відновлюється після термінової операції. Просто не передати, як же наш хлопчик всіх нас налякав. Але найгірше, будемо сподіватися, вже позаду. Олега прооперували дуже вчасно - будь-яка затримка, і навіть не хочу писати, що могло статися.
            Величезне спасибі всім, хто допомагає Олегу.
            Насправді, дуже важко в одне друковане слово вкласти весь сенс, все ті почуття та емоції, всю ту вдячність, яку відчувають батьки, сам Олег, і ми до людей, яким хлопець у всіх буквальних смислах зобов'язаний життям. У першу чергу, знову і знову ми будемо говорити спасибі нашим лікарям, хірургам, гематологам, онкологам, які борються за наших дітей, які кожен раз своєю самовідданою працею створюють чергове звичайне диво. Окреме спасибі лікуючому лікарю Олега, яка, немов агнел-охоронець, оберігає хлопчика.
            Величезне спасибі донорам, готовим за першим покликом летіти на станцію переливання і здавати для Олега тромбоцити. Адже успіх операції також залежав і від можливості переливання тромбоконцентрату, без якого Олегу важко обійтися навіть тоді, коли все добре. Потреба в донорах все ще актуальна.

            Величезне спасибі всім, хто переводив кошти для Олега, дзвонив, молився, переживав за хлопця. З Вашою допомогою ми змогли купити і Біовен моно, і дорогі антибіотики, і сети для сепарації. Залишається сподіватися, щоб організм хлопця скоріше відновився, але і з цим, схоже, все добре!
            Звичайно, свята хотілося провести вдома, але життя деколи невблаганна. Олегу набагато краще і від цієї думки стає дуже світло на душі. Так, на долю хлопця випало дуже багато випробувань, але зате у нього самі чудові батьки, готові дуже швидко зібратися з думками і діяти безпомилково. І життя звела його з чудовими людьми, які дуже хочуть, щоб Олег жив. І він буде жити!
            Спасибі Вам, що Олег з нами!