Новини / Понеділок, 23 квітня, 2012

Орест Козак - 8610 гривень на Нейпоген!

Знайомтесь. Це Козак Орест. Чарівний юнак зі зворушливою посмішкою і дуже доброю вдачею. Уже місяць Орест в лікарні. З рецидивом гострого мієлобластний лейкозу.

Почалося лікування складно - дорогі препарати, яких до того ж не змогли відразу знайти у Львові - довелося чекати, реакція на промивку - відстрочили хіміотерапію, падіння аналізів - призначили антибіотики. Зараз на тлі хімії дуже низькі лейкоцити і Оресту призначили двох тижневий курс нейпогену - по флакону на день.

7 флаконів ми, завдяки нашим постійним благодыйникам, вже змогли закупити, їх вистачає до середи, а в четвер потрібно ще 7, загальною вартістю 8610 гривень.

Будь ласка, допоможіть хлопцеві продовжити лікування. Так сталося, що єдиною підтримкою для Ореста стала старша сестра - батьків не стало, спочатку мами, а рік тому батька. Бабуся старенька, вона вдома. Родичі допомагають, але, в лікарні біля Ореста чергує Оля. Вони просто молодці, дуже підтримують один одного, але є проблеми, які двом, зовсім молодим людям, не вирішити. Наприклад, проблеми фінансові.

Оресту потрібні дуже дорогі препарати, їх немає в лікарні і без них курс лікування не пройти.

Допоможіть купити нейпоген. 8610 гривень.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста.