Новини / Понеділок, 14 травня, 2012

Скриньки для матусь на Дністерській:)

Кожної другої неділі травня українські діточки вітають своїх матерів із дуже важливою подією «Днем матері». Безперечно, ми також не змогли пропустити повз увагу таке приємне свято:). Діти із Дністерської підготувались до нього заздалегідь – зробивши дуже милі декоративні коробочки для своїх матусь. Варто додати одну вагому деталь – зазвичай ми працюємо із вже готовими скриньками, основною метою роботи з якими є їхнє оздоблення. Та цієї суботи, враховуючи всю важливість свята, ми захотіли подарувати мамам у всьому власноруч зроблену коробочку. Аби взнати хто і яку скриньку зробив, читайте далі.

             

               Діти із хірургії впорались з завданням із неабияким захватом – і не дивно, вони дуже люблять робити подарунки іншим, а особливо своїм мамам!                      

            

           

           Маленький любитель подрімати, Івасик Удич, і цього разу був не проти зайнятись цією відповідальною справою:) Але для такої важливої події, як виготовлення подарунку для мами, хлопчик миттю активізувався:). Більше того, судячи по першій фотографії і встиг перевірити на міцність зроблену разом із волонтеркою скриньку. Так ми однозначно переконались, що коробочка у хлопчика вийшла  міцною, а головне – дуже миловидною.

Віталік Лесюк завжди із радістю робить подарунки іншим, тому заняття, де він створює якусь річ для когось, ще більше стимулює його до творчості. Хлопець доклав максимум зусиль для того, аби його скринька сподобалась мамі. Дивлячись на результат його старанної роботи стає зрозумілим, що отримувачка дарунку була просто в захваті від нього:).

У гематології, як і у хірургії було небагато діток. Але, як ми добре знаємо, не в кількості справа, а у якості роботи. А ось тут, дітвора із гематології точно не підвела. Скриньки – просто супер! 

Давненько ми не бачили на наших творчих заняттях Соломійки Паньків. Але це ні трішки не вплинуло на її творчі вміння та притаманний їй запал - Солька працювала із такою ж позитивністю та потужністю, як зазвичай! Дівчинка робила скриньку із нетерпінням, тому що  не могла дочекатись, коли ж подарує цю красу мамі:).

Яринка Бардин проробляла коробочку з неабиякою наснагою та натхненням. Ці характеристики завжди властиві дівчинці, коли вона приступає до творчих занять, та цього дня вони проявились більш виражено, тому що як-не-як,  а це має бути сюрприз для мами! Також варто додати, що Яринка не  боялась експерементувати і зробила двохколірну коробочку, що виглядає дуже цікаво.

            Цієї суботи діти із гематології та хірургії зробили дуже ефектні та славні скриньки, котрі творились із любов’ю та найніжнішими почуттями, і, мабуть, стануть у пригоді мамам для зберігання найрізноманітніших дрібничок:).

 БФ"Крила надії"

тел. 240-76-13