Новини / Середа, 23 травня, 2012

Шандерська Оксана - 2400 гривень на 40 флаконів Солу-медролу!

Оксанці Шандерській, як і раніше, потрібна допомога.

Операція пройшла добре, але незабаром запалення повернулося, навіть планували повторну операцію, але, вирішили лікувати без хірургічного втручання - Оксанці і так не просто ...

Величезне спасибі всім, хто допоміг оплатити Біовен моно - він був необхідний і тільки завдяки своєчасному вливанню дівчинка так швидко повернула сили.

Повторюся, що основне лікування Атгамом так і не розпочато. Оксана постійно приймає Екворал і їй вводять Солу-медрол. Екворал наразі є, а ось Солу-медрол потрібно докупити - залишилося до суботи. Щоб забезпечити дівчинку на наступні 2 тижні - знадобиться 40 флаконів Солу-Медролу - 2400, якщо в гривнях.

Також двічі на тиждень Оксані продовжують вливати тромбоконцентрат - це дві системи в тиждень, ще 5200. На цьому тижні дві системи вдалося заекономити - дивом провели кілька сепарацій на старому лікарняному Фрезеніус, але, на довго апарату не вистачить, він кожен раз запускається, як в останній ...

Ми просимо знову підтримати Оксану. На рахунку фонду зібрано лише 1230 гривень. Потрібно ще 1170 на Солу-медрол і 5200 на системи. Стан дівчинки важкий, що гірше за все, проблеми та ускладнення пригнічують дівчинку морально - не всім дано в 17 років, взяти себе в руки, і мовчки зціпити зуби. Зміни настрою постійні. Батькам теж дуже важко, адже полегшити страждання дочки вони не можуть, хоча і намагаються з усіх сил.

Дуже потрібна допомога.
 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Шандерської Оксани.