Новини / П'ятниця, 08 червня, 2012

Ванельчук Данило - на наступному тижні в дорогу.

Пухлина в мозку дитини росте. Сума на операцію так і не зібрана.

 А у вівторок Данилкові Ванельчуку вже їхати до Любліна. За два тижні ми просунулися в зборі на 3000 гривень: +1000 у батьків хлопчика і 2000 надійшло на рахунок фонду. Величезне спасибі всім, хто не пройшов повз Данилка! Хлопчик дуже і дуже потребує нашої допомоги.

Поки що почувається Данило нормально, якщо не брати до уваги порушення харчування і постійне відчуття голоду. Він навіть прокидається вночі по кілька разів і просить їсти і, гладячи на хлопчика, насилу віриться, що йому лише шість років, і вже тим більше неможливо повірити, що всього рік тому Данило був худеньким і щупленьким мов горобчик.

Такі метаморфози не можуть не впливати на психологічний стан дитини, мама каже, що він став дуже замкнутим. Та й самі батьки тримаються з останніх сил, рятує тільки те, що часу ні на депресії, ні на істерики просто немає - головне, встигнути прооперувати Данила, адже пухлина агресивно йде в ріст. Але, «нервовий» спокій зрадницьки видає все, що твориться в душі ...

На щастя, виходячи зі стану дитини, клініка готова прийняти його на операцію з не повною сумою, і у нас є в запасі ще трохи часу, щоб допомогти Данилкові.

З необхідних 37 500 гривень зібрано поки 19500. Потрібно ще 18 000 на оплату самого лікування. Також планується, що хлопчик проведе в клініці 3 тижні, і весь цей час мамі потрібно буде десь жити і щось їсти. Дорога, проживання-харчування і непередбачені витрати складуть ще близько 10000 гривень, звичайно мама буде економити скрізь, де тільки можна, але все-таки Польща інша країна і від дому далеко.

Ми дуже сподіваємося, що все буде добре і просимо всіх дуже міцно тримати кулачки. А також дуже просимо допомогти зібрати необхідну суму.

Дуже потрібна фінансова допомога і молитви за Данилка!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Ванельчука Данила.