Новини / Понеділок, 11 червня, 2012

Квілінгові витвори мистецтва із гематології та хірургії Львова:)

Часто звичайні, на перший погляд, речі можуть неабияк слугувати для створення маленьких шедеврів. В даному випадку мова іде про квілінг і перетворення простих полосочок паперу у дуже красиві вироби. Звісно, техніка не є легкою у роботі, і вимагає від творця зосередження уваги та фантазії. Всіх цих якостей у дітей гематології та хірургії хоч відбирай, тому вони запросто впорались із темою. Дітям пропонувались картоннні основи – просто кольорові та з малюнками, на які вони приклеювали власноруч створені маленькі витвори мистецтва. Безперечно, що більшість діток обрала картон із зображеннями, але й були такі, яким було цікаво працювати і на звичному матеріалі.

            

            В цю суботу, як і всі попередні, гематологія  прийняла квілінгову тему із задоволенням. І хто б міг подумати, що накручування полосочок паперу може викликати стільки позитиву?:)

             

         Талановитий та водночас сором’язливий Павлик працював із наполегливістю та повною віддачею. Сказати, що він зробив гарні квілінгові картинки – не сказати нічого. Подивитись хоча б із скількох дрібних деталей складаються його рибки!!! А це ще ми не говоримо про те, що він взявся і за другу роботу, де на берегу річки безтурботно відпочивають качечка та жабенятко. Надзвичайні роботи!!!Павлик обрав дві водяні теми, напевно, дуже любить цю стихію:).

Яринка Бардин знову відвідала на загальне заняття і не змогла без улюблених квіточок. А вони у техніці квілінгу виходять просто надзвичайними, тому Яринці є чим гордитись. Її робота сповнена багатьох цікавих нюансів. Тут бачимо різноманітні польові рослинки – і пшеничку, і волошки та інші квіточки. А із  сонечка виглядають довгі кольорові промінчики. Ідемо далі і бачимо, що маючи таке різноманіття картонів із малюночками дівчинка образа звичайний кольоровий. Мабуть, це зроблено неспроста, а  для того, щоб показати, що вона може зробити усю  картинку сама:). А це в неї однозначно вийшло!

Яринка надалі потребує донорів для тромбоконцетрату ІІІ(-) та Вашої підтримки.

Перша картинка Миколи Тарабанського аж випромінює сонячну енергію – тут і сонечко і сонячник:). А це все не спроста – хлопець просто був у відповідному настрої:). Для першої роботи Микола обрав звичайну основу. А ось для другої - картинку із ставочком, у якому купається, зроблена Миколою, симпатична качечка.

Цікавим є результат праці Богдана. Хлопчик зробив дуже красивого лева, що нагадує сонечко. Також нестандартним є те, що тваринка гуляє не по саванні чи інших звичних для лева просторах, а по звичайній галявині:). Також хлопчик був дуже активним не лише у плані творчості, а й у всіх інших справах, що творилися довкола нього.

Тарас також не зволікав -  встиг і квілінгом зайнятись, і за комп’ютером посидіти. Остання діяльність настільки захопила хлопця, що ніяк не зміг відірватись від неї та сфотографуватись. Тарас зробив кольорову та веселу черепашку. У скручуванні полосочок Богдану і Тарасу допомагав волонтер Сашко.

У відділенні хірургії діти зробили чудові роботи, які не можуть залишити байдужим будь-кого!!!:).

Данилко Павлів може похвалитись повноцінною морською картиною – окрім рибки ми бачимо водорослі і навіть квілінгову водичку:). Робота – дуже позитивна та красива!

Оригінальний метод обрав Максим. Він використовував для квілінгу не папір, а  картон,  і зробив з нього основу для панди. Полосочки із аркушів він також не оминув, і застосував для створення травички та сонечка. Завершивши роботу із картинкою, товариський хлопчик ще й  пограв в шахи із нашим волонтером ВолодеюJ.

Даша зробила дуже незвичну квіточку. По тому як самостійно вона працювала стає зрозумілим, що техніка квілінгу для неї відома давно. Квіточка вийшла доволі непростою і дуже  гарною  по будові та задуму.

 

Артем захотів, аби його роботи повністю відрізнялись між собою. Тому обрав для цього різні тематики та картончики. Перша картинка є доволі спокійною та статичною, а ось на другій ми бачимо рух -  рибка аж виплигує із водички. Роботи різні, але кожна миловижна та переповнена позитивною енергією.

Дмитро впорався із завданням повністю сам. Його робота  складається з багатьох декоративних елементів,  які роблять його картинку обємною, ну і звісно ж красивою.

Звичного, довготривалого нарізання кольорових полосочок під час приготування до заняття цього разу не відбулось. А це сталось завдяки вагомому подарунку від волонтера Сашка  - різака. Тепер ми знаємо, саме цього ріжучого чуда нам так бракувало:). І від цього тижня нас чекає велика кількість зекономленого часу та паперових занять. А за це вусе дякуємо Сашку!:)

 Квілінгові витвори дітей із Дністерської видались просто надзвичайними! Дивишся на результат їхньої клопіткої роботи, і просто не можеш відірвати погляду!!! Тому повторимо традиційну фразу: «Діточки просто молодці!!!»:).

БФ"Крила надії"

тел. 240-76-13