Новини / Понеділок, 11 червня, 2012

99000 гривень за Аніну посмішку!

Знайомтеся, це Анічка Лазорчин. Їй 14 років, вона розумниця і красуня, от тільки ми ні разу не бачили її посмішки. 12 років тому вона перемогла рак - ретинобластому лівого ока, але ...

Як часто буває, є це «але», і в нашому випадку, воно ховається за великими товстими окулярами. Аня перемогла рак, але ціна, виявилася занадто високою - дівчинці не просто видалили око, за медичними показаннями довелося видалити також і частину орбіти. На жаль, цим лікування не обмежилось. Після травматичної операції, яка врятувала Ані життя, дівчинка перенесла шість реконструктивних пластичних операцій і, на жаль, це ще не кінець.

Кожна з цих операцій повинна була допомогти зробити рухливою повіку і зупинити спайковий процес, але належного ефекту вони не мали і Ані так і не змогли допомогти - звичайний протез просто не тримається в очній орбіті, повіка потоншала до межі. Крім того, якщо зараз не вийде допомогти, у дівчинки почнеться незворотня деформація кісток черепа, і це вже буде непоправно.

Ані потрібен особливий протез і складна реконструктивна пластика повіки, орбіти і області навколо ока, провести її можуть за допомогою німецьких комплектуючих в Уфі.
Всі ці 12 років родина справлялася з лікуванням самостійно. Але коштів на цю вирішальну операцію у батьків немає.

На цьому сайті ми розміщаємо потреби, від яких безпосередньо залежить життя. І в даному випадку, здавалося б, наше прохання вторинне, але для 14 річної дівчинки, яка 12 років регулярно лягає на операційний стіл, зараз це най-найважливіша операція в житті. І ми, і батьки, і лікарі дуже просимо не пройти повз і подарувати Ані усмішку і щасливе життя.

Кошти можна перераховувати на
реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лазорчин Анни.