Новини / Вівторок, 12 червня, 2012

Шандерська Оксана, Петрик Юрчик, Козак Орест - дуже потрібна допомога!


Оксанка Шандерська нарешті проходить основне лікування Атгамом, до якого дівчинка йшла довгих три з половиною місяці. На жаль, всі побоювання лікарів відразу збулися ... На тлі хімії стан Оксани погіршилося на стільки, що в п'ятницю її перевели в реанімацію.

Щодня капають тромбоконцентрат, але тромби не ростуть, високий тиск не стабілізується, а грибкова інфекція, з якою Оксанка успішно впоралася, повернулася знову. Дівчинці знову потрібен Ноксафіл - саме він допоміг побороти «гриби» в минулий раз.

Перший флакон ми вже замовили, але грошей на його оплату - 13280 гривень - немає зовсім. Немає навіть резервних коштів, під які ми зазвичай замовляємо такі термінові препарати.

Грошей немає і у батьків Оксанки - тато тільки но встиг виїхати на заробітки, але, у зв'язку з важким станом доньки вже в п'ятницю повернувся до дівчаток ...

Сьогодні в умовах реанімації Оксані докапують останню дозу Атгаму. Ми сподіваємося тільки на краще, але очікуємо всього. Протигрибкове лікування не обмежиться одним флаконом Ноксафіла, минулого разу його знадобилося три флакона, а зараз Оксанкін організм ослаблений ще більше.

Також знову потрібні комплекти Тріма - поки Оксані сепарують тромбоконцентрат на лікарняному Фрезеніус, але, як ми вже писали, він давно відпрацював своє і запускається через раз, а без донорських тромбів Оксані ніяк.

Ми дуже просимо допомогти оплатити 1 флакон Ноксафіла і закупити хоча б 3 комплекти Трім для тромбоконцентрату. Потрібно для цього 21080 гривень.


Юрчик Петрик в понеділок приїжджає в лікарню, продовжувати лікування. І тут постає питання, від якого мені стає не по собі - чи буде чим продовжувати? Нашому маленькому бійцеві продовжили Темодал. Два п'ятиденних курсу по 100мг.

Перший курс малюк успішно пройшов в кінці травня, а от другий запланований на 18 червня - наступний понеділок. Останню упаковку Темодалу ми купували за 5400 гривень, а зібрано для Юрчика поки тільки 100.

Темодал, на жаль, єдине лікування, яке змогли запропонувати Юрі. І дитячий організм відгукнувся - повернулася мова, ковтання, радість руху і дзвінкий сміх. Про подальші перспективи лікування говорити все ще не доводиться, пухлина не зменшилася, але препарат впевнено зупинив її ріст. Значить, є надія.

Єдина надія для Юрчика.

Допоможіть оплатити Темодал. Не вистачає 5300 гривень.


Орест Козак повернувся в лікарню на другий курс хімії.

Перший курс хлопець закінчив місяць тому. Було дуже нелегко, падали аналізи, часто капали тромбоконцентрат. Оресту коштувало великих зусиль відновитися після хімії. І повертатися в лікарняну палату ой як не хотілося ...

Але, Орест, дорослий хлопчик. І розумний. І чудово розуміє, що виснажливе лікування для нього необхідне, значить треба зібратися з духом і продовжувати. І Орест в черговий раз знайшов у собі сили.

Хлопцю вже потрібно 12 флаконів Біовен моно вартістю 7200 гривень та 3 упаковки Меронему 500мг вартістю 3960. І того 11160 гривень. Зібрано для Ореста 8060 - величезне спасибі всім, хто підтримував і підтримує хлопця! Залишилося зібрати всього 3100 гривень.

Сьогодні Орест закінчив блок, значить, з дня на день знадобиться антибіотик і Біовен. Дуже хочеться, щоб ми були готові до цього, тому що всі резерви фонду, створювані з Вашою допомогою, на жаль, виснажені ... А Оресту потрібно успішно пройти цей курс, тому що попереду на нього чекає ще одне випробування - ТКМ. А оскільки сестричка Оля не підійшла як донор, ТКМ планується не родинна.

З Орестом в лікарні сестра - вони рано залишилися без батьків. Сім'я всіляко підтримує, Оресту допомагають двоє рідних дядьків, хоч у кожного з них свої сім'ї і діти, вони роблять для хлопця все можливе. Сестричка Оля зараз на канікулах, так що весь свій час присвячує брату і кожну хвилину бореться разом з ним. Сам Орест теж не втрачає бадьорості духу, дивиться комедії і тримається молодцем.

Ми дуже просимо всіх небайдужих людей підтримати Ореста з Олею, так вже сталося, що їм все життя нелегко, а зараз тим більше. Під час першого курсу Оресту знадобилося багато дорогих препаратів і зараз буде так само, а попереду складна операція.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на
реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для( П.І.П дитини).