Новини / Понеділок, 18 червня, 2012

ПЕТ для Віталіка Гутника.

            Рівно півроку тому - 15 грудня, Віталіку Гутнику провели ПЕТ в Москві і він з хорошими результатами і щасливою мамою повернувся додому. З тих пір все йшло чудово, Віталіка нічого не турбувало, вони регулярно приїжджали до лікарні на огляди, і все було добре.

            Цього літа хлопчик повинен був їхати в реабілітаційний табір за кордон з іншими дітками, що проходили лікування в ЗУСДМЦ. Віталік дуже переживав, хоч хлопчикові і 10 років, але, він сумує за мамою навіть вдома, коли не бачить її кілька годин. А тут так далеко і так надовго ... Віталік дуже просився не відпускати його.

            Крапку поставило контрольне КТ. Хлопчик нікуди не їде, так як на початку червня йому діагностували рецидив Неходжкінської лімфоми.

            Тепер Віталіку знову доведеться їхати на ПЕТ. Ще пів року тому ПЕТ мало визначити доцільність пересадки кісткового мозку, але тоді все було добре. Яким буде подальше лікування тепер, теж має показати сканування.

            Віталік записаний на 18 липня. Вартість ПЕТ 22000 російських рублів (6000 гривень). 4000 - вартість квитків. І близько 3000 - на таксі, харчування, непередбачені витрати в Москві. Грошей у мами немає - сім'я живе дуже скромно, Віталік молодший із п'яти дітей. Батько хлопчика сам інвалід, відповідно, працює тільки мама. Самій їй таких грошей не зібрати, а обстеження потрібно пройти.
            Минула поїздка відбулася тільки завдяки Вам і вашій допомозі. І в цей раз мамі теж звернутися більше нікуди. Будь ласка, допоможіть дитині пройти ПЕТ, йому це обстеження дуже потрібно, без результатів сканування лікарі не зможуть призначити схему лікування. З минулої поїздки залишилося 1400 гривень. Потрібно ще 11 600 і Віталік зможе продовжити лікування.
            Будь ласка, підтримайте Віталіка!


Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Гутника Віталія.