Новини / Вівторок, 19 червня, 2012

Декупажні скриньки на Дністерській:)

Коробочки, коробочки і ще раз коробочки. Так, це напевно найповторюваніша та найпопулярніша тема для наших творчих занять. А чому? Завжди знайдуться речі, для зберігання яких необхідне особливе місце, або ж ті які треба швиденько приховати, тому що даний момент вони можуть порушувати гармонію порядку:). З призначенням декупажних скриньок діти із гематології та хірургії визначились досить швидко, а ось їхнє оздоблення проходило у неквапливій атмосфері. Робота проходила наступним чином: спочатку ми розписували картонну скриньку акрилом, далі приклеєвали декупажні серветки, наклейки, при бажанні довершували роботу мазками пензликів.

           

            Розпочинаємо  із відділення гематології та робіт наших непосид.         

                          

Дуже тішимось, що загальне творче заняття в цю суботу відвідала Шандерська Оксана. Незважаючи на те, що вона проходить виснажливу хімію, її скринька насичена якимось внутрішнім спокоєм та цілісністю. Дуже неординарною є задум щодо використання серветки – дівчина вирізала її так, щоб вона  обрамлювала частину коробочки, а посередині намалювала симпатичні білі квіточки. Ну і звісно ж, використала такий улюблений  для дівчат мотив як сердечка:).

Дивлячись на скриньку Юлі Репчак, важко одразу ж визначитись з чого таки почати, тому що робота включає у себе багато вартих опису деталей. Візьмемо хоча б неабияку акуратність у приклеюванні ідеально(!) вирізаних вишеньок - декупаж виконано професійно та дуже гарно. Скринька розписана у  ніжних та заспокійливих тонах. Саме ці кольори властиві літньому заходу та сходу сонця. Тому коробочка викликає дуже теплі та привітні почуття. Юля – молодчинка, її скринька вражає! І так, можемо сказати про кожну її роботу!

Декупажна скринька  Яринки Бардин  видалась дуже  чуттєвою та  літньою. Дівчинка наклеїла стільки сердечок, що їх одразу ж не злічити. А кожне із них вона пообводила  золотою акриловою фарбою. Поєднання червоного та золотого одразу ж асоціюється із чимось королівським та процвітаючим. А її робота дійсно така:). Відкривши коробочку, бачимо неочікуваний сюрприз – цілу картину, дуже яскраву та сонячну. Дівчинка любить все робити по максимуму - як якісно, так і кількісно, що проявилось не лише у сердечках, але й  численних квіточках усередині скриньки. Важко визначитись, яка з частина роботи подобається найбільше, тому скажемо, що обидві – як зовнішня,  так внутрішня :).

Під час творчого заняття Євген Демчишин не використав жодної декупажної серветочки, але як бачимо, його коробочка є цілком повноцінною і без них. Навіть, виникає думка, що їхня наявність змінила б роботу так, що  вона б вже не була такою неповторною та красивою. Скринька – дуже мила, і  викликає думки пов’язані  із літом, морським пісочком та позитивом!

Віка  разом із мамою дуже постарались аби їхня скринька була гарною та гармонійною. І, безперечно, у них це вдалось! Дівчинка використала для оздоблення серветочки, так і різні наклеєчки. Цікавим є те, що коробочку розписано  у вишневих кольорах, тому обраний елемент серветочки – вишеньки,  дуже доповнюють загальну картину.

Маленька Ліля завжди бере від  наших занять усе  найкраще для себе: то поскидати щось зі столу, то пожувати папір, цього разу без діла не сиділа також:). Часу не гаяла і її мама, яка зробила для донечки дуже красиву скриньку. Квіточки, що зображені на ній, виглядають так, ніби створені рукою справжнього художника. Ліля та її мама – молодці!

Хлопці із відділення хірургії показали, що для того аби скринька вийшла гарною та витриманою у стилі декупажу, не обов’язково використовувати ножиці – де-не-де приклеївши по цілій серветочці на коробочку:). Результат роботи вдався оригінальним та нестандартним. 

Скринька Іллі одразу ж перегукується із смачною їжею та дотриманням порядку у кулінарній сфері. Тому що поглянувши на коробочку,  можна одразу ж подумати, що це скринька у якій знаходяться акуратно поскладані ложки.  Ззовні скринька виконана у ті же тематиці – основну частину займають соковиті вишеньки:). Усе дуже продумано та стилізовано, а найважливіше – красиво.

              

Денис вартий наших похвал, тому що попрацював над двома коробочками. І  це, коли деколи не хватає терпіння, щоб завершити одну:). Скриньки чимось схожі між собою, але одну чудово подовнюють декупажні вишеньки, а інша заповнена теплою, літньою енергією.

Тарас почував себе на творчому занятті вільно та впевнено. Дуже гарним виявився задум хлопця наклеїти на сердечка із серветок налипки-зірочки. Завершений продукт творчості Тарасика - однозначно цікавий та неповторний.

Скринька Василя вийшла світлою у різних значеннях цього слова. У вічі впадає не лише приємне біле забарвлення коробочки, а й квіточки у її середині. Які він вирізав із серветочки, а стебельце та листочки домалював акрилом. Фантазія діток захоплює і заставляє багато чого повчитись у них!:)

Незважаючи на позитив та радість, котру ми  бачимо на фотографіях із творчих занять, ситуація щодо коштів та закупілі препаратів кардинально відрізняється!!!Зараз настав літній період - дуже кризовий у таких справах. Тому діти із відділення гематології та хірургії як ніколи  потребують вашої  підтримки та допомоги!

 БФ"Крила надії"