Новини / Понеділок, 25 червня, 2012

Грастим для Сергія Чмирука.

Сьогодні мені зателефонував Сергій. Досі ми з ним ще не спілкувались і жодного разу не бачились. Спілкувались ми з татом, з мамою, з лікуючим лікарем. А сьогодні подзвонив сам Сергій, бо тато поїхав додому, а хлопцю потрібен грастим. Ще 3 флакона окрім 8 закуплених минулого тижня.

     

            Після останнього блоку аналізи ніяк не хочуть підніматись і лейкоцити далі залишаються низькими. Вже тиждень хлопцю вводять грастим, та лейкопенію здолати не вдається. У Сергія лімфома Беркітта, він лікується в гематології Львівського інституту крові.  

            Сергій майже дорослий – в жовтні йому виповнилось 20 років. Лікування триває вже більше року. Весь цей час хлопець розуміє, що з ним відбувається, скільки коштують препарати і що буде, якщо наступного разу грошей не стане.

            Зараз коштів на гристим реально нема. Але, сказати про це хлопцеві я не змогла. Я сказала, що гристим буде. Він має бути обов’язково завтра - з низькими лейкоцитами будь-яка інфекція може стати для Сергія фатальною. 

            Ми дуже просимо допомогти оплатити гристим для Сергія Чмирука – постачальник дасть нам препарат в борг, та сплатити його потрібно протягом трьох днів. 2100 гривень за три флакони грастима.

            Будь ласка, допоможіть хлопцю!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Чмирука Сергія.