Новини / Понеділок, 09 липня, 2012

Куцій Олег - друга вирішальна битва.

Новин від Олега Куція не було давно, і це той випадок, коли відсутність новин самі гарні новини. Олег був удома, їздив на перевірки, набирався сил. І ось наближається час Х, коли потрібно продовжувати.

              Перший протокол лікування Олег мужньо вистояв. Саме вистояв! Навіть нам страшно згадати, як це було ... Постійні переливання тромбоконцентрату, сети, донори, дорогущий Ексіджад щоб вивести надлишок заліза. Антибіотики, Біовен моно, курс Ноксафіла. Реанімація, операція, грибок. І знову донори. І знову сети. І так по колу.
            Навіщо я все це згадую? Олег пройшов один курс Атгама - складний, важкий у всіх відносинах курс хіміотерапії. Він вистояв. Вистояв завдяки своїй внутрішній силі, професіоналізму лікарів, турботі рідних, завдяки допомозі і молитвам незнайомих людей. І ось незабаром Олегу належить почати другий курс.
            На екворал і солу-медрол йде близько 7100 на місяць. Потрібні сети Тріма - на хімії Олегу тромбоконцентрат переливали двічі на тиждень, або 8 разів на місяць, це 20 000 гривень. Але, найбільша стаття витрат - імуноглобулін, антибіотики і Ноксафіл. Про Ноксафіл лікарі вже попросили подбати. Після хімії знову загостриться грибкова інфекція, і в Олега вона чутлива саме до позаконазолу - діюча речовина Ноксафіла. Хімію Олегу планують починати у вересні, тоді і знадобиться 5 флаконів Ноксафіла - 66400 гривень. Скільки знадобиться Біовен та антибіотиків - поки говорити рано, дуже хочеться сподіватися, що обійдеться взагалі без них, але життя зробила з нас безнадійних реалістів ...
            Сума виходить просто величезна - 93500 гривень для початку, на перший місяць! І це тільки ті витрати, про які відомо наперед, не рахуючи Біовен і антибіотики. Хімію планують у вересні - у нас є ще півтора-два місяці, щоб зібрати кошти.
            Всі дуже сподівалися, що перший протокол допоможе запустити кістковий мозок, але, контрольна пункція показала, що кістковий мозок не запрацював так, як потрібно - виробляються лейкоцити, а еритроцити і тромбоцити ні. Другий курс буде однозначно. Це єдина надія для хлопця - якщо кістковий мозок не почне виробляти компоненти крові, знадобиться ТКМ. А родинного донора в Олега немає.
            Допоможіть Олегу продовжити лікування. Резерви сім'ї витрачені повністю ще при першому курсі. А без лікування не буде Олега.
            Дуже потрібна фінансова допомога.

 
Телефон тата 067 811 58 25, Володимир

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Куція Олега.