Новини / Вівторок, 04 вересня, 2012

Макарони+акрил =прикраса:)

Ця незвична комбінація принесла безліч позитивних емоцій як діткам із гематології та хірургії Львова, так і волонтерам фонду:). Чому?Тому що завжди цікаво використати звичний, буденний матеріал у нестандартних цілях і отримати з нього красиві речі:). У нашому випадку - найрізноманітніші прикраси:).

                У гематології заняття проходило у жартівливій формі, жарти переважно стосувались самого матеріалу та способів його використання. Дітьми зроблено безліч браслетів та намиста із макаронів, котрі вони залюбки одягнули одразу ж після їхнього створення:).

Після тривалої перерви до лікарні повернулась Соломійка Паньків. Дівчинка значно посерйознішала та подорослішала. Та ставлення до занять у неї ані трішки не змінилось – творила  як завжди -  із захопленням:). Соломійка зробила витончений браслетик в патріотичному стилі та  гарну прикрасу на шию в червоно-білих кольорах.

               

            Рекордсменом по кількості створених виробів заслужено стає Павлик. У його колекції ми бачимо 4 браслети та прикрасу на шию. Усі відрізняються між собою як задумом, так і забарвленням. Тому що кожен із них призначений для різних людей, котрим він із нетерпінням бажає їх подарувати! Незважаючи на відмінність, у всіх прикрасах спостерігається одна спільна характеристика  – жовтий колір, котрий наповнює витвори позитивом та теплотою:).

Яку б роботу не виконував Юра, поєднання кольорів, котрі він використовує залишаються незмінними – жовто-блакитними:). Це заняття не вийняток:).Комбінація видів макаронів, їхнє розташування та кольорова гама  зробили прикрасу  дуже миловидною та оригінальною. Наприкінці роботи Юрка дещо змучився, тому для фотографії  створену красу продемонструвала його мама.

Спершу Настя приймала роль спостерігача, та з часом творчий запал дітвори передався дівчинці,  і вона разом із татом за лічені хвилини створила своє різнобарвне намисто, котре точно буде пасувати маленькій красуні:).

Назарчик займався разом із волонтеркою Лесею. Їхній тандем виявився дуже плідним, і завдяки цій співпраці ми можемо помилуватись красивою прикрасою на шию. У його роботі використано усі запропоновані види макарончиків та фарб, що були на палітрі!  Виріб – супер!

Іванко прийшов на заняття найпізніше, тому що міцно спав:). Незважаючи на постійну нудоту, хлопчик мужньо розписував макарончики і усміхався, опісля розпису кожного із них:).Він разом із мамою зробив два красиві браслетки,  а найважливіше, що вміло та красиво:).

Говорячи про Сашка почну із завершального моменту заняття – фотографії із виробом.Хлопчик настільки гарно позував та виходив на фото, що було дійсно важко визначитись, яке ж гарніше:). Маленька фотомодель на початку заняття лише уважно дивився за всім, що вібувається довкола, а потім таки сам приступив до розпису «намистинок», і  разом із мамою зробив дуже симпатичного браслета:).

Іринка вперше за весь час перебування у лікарні прийшла на загальне заняття, де самостійно та у спокійному, неквапливому темпі зробила ніжний браслетик. Він дуже пасує до її одягу та й загалом  Іринці, як  чуттєвій та милій дівчинці:). 

Дем’ян вперше відвідав творче, тому почував себе дещо невпевнено. Та це було лише на початку заняття. А згодом він повністю занурився у креативний процес і з цікавістю створював браслет. І  вирішив продовжити роботу і після заняття.  

А тепер переходимо до відділення хірургії, де діти створили як мінімум по одному маленькому витворі мистецтва:).

Неповторний виріб із макаронів зробила Ліля. Дуже акуратний та стильний. Він ні на трішки не відступає у якості та зовнішньому вигляді навіть браслетку, що на руці Лілі. Молодець!Чудова робота!

Сьогодні волонтери познайомились із новою дівчинкою у відділенні, Христинкою. Та, як виявилось вона вже ознайомлена із нашими творчими. Побачивши мене вона одразу ж запитала чи не проводила я заняття, у іншій львівській лікарні. Тому дівчинка відчувала себе досить впевнено, як-не-як, досвід роботи із фондом вона вже має:). Макаронне намисто Христинки – дуже гарне, продумане, цікаве, барвисте т.д...Цей перелік можна продовжувати до безкінечності:).

Таїсія створила браслетик, який пасуватиме їй, якого б кольору та стилю не був її одяг:). Тому що він яскравий та вбрав у себе усі можливі барви:). Та справа не лише у забарвленні, а й поєднанні макарончиків! Маленька дуже гарно впоралась із роботою, молодчинка:)!

Опісля заняття стало зрозумілим, що використовуємо макарони  для творчих вперше, проте не востаннє. І попереду нас чекає не одна тема із застосуванням цього матеріалу, тому що запропонована тема сподобалась усім:).

БФ"Крила надії"

тел. 240-76-13