Новини / Понеділок, 24 вересня, 2012

Нашим хлопчикам потрібен Вінорельбін

У Львові одразу двоє хлопців приймають дорогий препарат Вінорельбін.

 

Кожен з хлопчаків пройшов вже довгий і не легкий шлях лікування і кожному зараз потрібно по 6600 гривень на купівлю Вінорельбіну.
            У
Віталіка Лесюка рабдоміосаркома параорбітальная ділянки зліва, бореться він вже три з половиною роки, в листопаді 2011, майже рік тому, у нього діагностували рецидив. Хлопчикові було призначено Гікамтин, але після нього дитині було так погано, що лікарі не наважилися продовжувати хіміотерапію і замінили його більш «легким» Вінорельбіном.
            Вінорельбін Віталік повинен приймати пів року - 4 курси вже позаду, і їх хлопець зміг пройти тільки завдяки Вам. Попереду ще 2 курси. Віталіку потрібно 3 флакони Вінорельбіну 50 мг вартістю 2200 гривень кожен. Перший флакон потрібен вже на п'ятницю.



            
Ігор Вегера проходить лікування два з половиною роки, у хлопця герміногенна пухлина мозку. Ігор переніс операцію з шунтування, потім променеву та хіміотерапію. Був період, коли Ігор взагалі не вставав, і ніхто, крім матері, вже й не вірив, що йому стане краще.
            Але Ігор викарабкався. Коли стан стабілізувався, хлопця проконсультували в Польщі і запропонували курс Вінорельбіну, який він проходить у Львові. Польща рекомендує 12 місяців ХТ, зараз Ігор пройшов вже 6, і його стан значно покращився - він може самостійно ходити, бачити, спілкуватися. Раз на місяць він їздить на огляд до Польщі і після огляду лікарі вирішують продовжувати чи ні хіміотерапію, сьогодні мама повідомила, що Вінорельбін знову продовжили на найближчий місяць - це теж 3 флакони по 50мг.
           
            На двох хлопчикам потрібно 6 флаконів - по 3 на кожного, і на їх купівлю потрібно 13200 гривень - по 6600 кожному. Обидві родини виснажені тривалим лікуванням і не мають коштів на придбання препарату. І для кожного з хлопчаків Вінорельбін є єдиним шансом. Для Ігоря це підтримуюча хімія, яка не має альтернатив. Для Віталіка це єдина надія закінчити лікування.
            Допоможіть закупити Вінорельбін!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини)