Новини / Середа, 26 вересня, 2012

Орест Козак. День восьмий.

              19 вересня 2012 року Оресту Козаку зробили пересадку кісткового мозку від неродинного донора у клініці Інсбрука, Австрія. Сьогодні восьмий день нового життя Ореста. Хлопець знаходиться у стерильному боксі, почувається добре, час від часу пише коротенькі повідомлення друзям.

            Щиро дякуємо усім, хто допоміг здійснити цю пересадку. Також щиро вдячні фінансовому відділу клініки за те, що вони пішли на поступки і провели операцію з половинною оплатою.

             На сьогоднішній день в клініку внесено 80 тисяч євро (з необхідних 154 тисяч євро ), що вдалось зібрати силами родини хлопця та благодійників. Протягом тридцяти днів Оресту виставлять остаточний рахунок за лікування. Це буде мінімум 74 тисячі євро. Нажаль, з цієї суми наразі зібрано 21500 грн. Ще 58000 гривень, зібраних на рахунок фонду, було переведено Оресту на проїзд та проживання.

            В клініці з Орестом по черзі знаходяться вуйко Мирон або вуйко Василь, сестричка Оля лишилась вдома, доглядати прооперовану бабусю.

            На допомогу Оресту відгукнулось дуже багато людей. Проте, і витрати на лікування, ще до пересадки, були також дуже великими. На сьогоднішній день ні ми, як фонд, ні родина не в змозі оплатити другу половину суми за лікування Ореста. Тому, ще раз звертаємось до усіх небайдужих людей з проханням допомогти зібрати решту суми, щоб Орест зміг пройти адекватну реабілітацію після ТКМ, адже без неї всі ці зусилля стануть марними.

             Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста.