Новини / Четвер, 27 вересня, 2012

Дем’ян Бандурович – знову ПЕТ.

              Давно не було новин від Дем’янчика Бандуровича . Хлопчик був вдома і набирався сили після курсу опромінення та роаккутану. Тепер 16 листопада його чекають у Варшаві на чергове ПЕТ.

            Це буде вже четверте обстеження, і всі попередні стали можливими лише завдяки благодійникам. Кошти на роаккутан мама знайшла сама, а от їхати на обстеження знову немає за що… А їхати потрібно обов’язково, з минулого обстеженн6я пройшло вже пів року.

            На рахунку фонду зібрано 3500 гривень, а вартість самого обстеження – 5500 грн (2200 злотих), плюс дорога-проживання – потрібно хоча б 10-12 тисяч гривень. І ми вкотре просимо допомогти хлопчику, адже самостійно сім’я не впорається.

            Почувається Дем’ян добре, бавиться в основному вдома, на вулиці можна лише ввечорі, або, коли похмура погода. Після лікування хлопчик був дуже нервовим, мамі навіть не завжди вдавалося з ним впоратись, але зараз все вже гаразд і Дем’янчик знову перетворився на «золоту» дитину:)

            Будь ласка, допоможіть пройти обстеження.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.