Новини / Середа, 10 жовтня, 2012

Андрій Пахолюк – 110 тисяч гривень на протезування!

 
 
            Вже більше року Андрій Пахолюк тішив нас лише хорошими новинами, але зараз хлопцю знову дуже потрібна допомога. Хоч по основному захворюванню все чисто, та, нажаль, існують інші проблеми…
            Нагадаємо, що захворів Андрій в липні 2010р. Хлопець пережив важкий рік боротьби за життя. Діагноз Національного інституту раку був невтішним: Неходжкінська Т-лімфобластна лімфома. Шанси одужати були малими, але вони були, і Андрій мужньо переносив лікування і вірив, що переможе хворобу. Високодозова хіміотерапія курс за курсом давала позитивний результат. За рік лікування була досягнута ремісія. За це одужання сім’я Пахолюків дякує Богу і Всім людям, хто молився і допомагав матеріально.
            Але за місяць після повернення додому виявилось, що у Андрія гепатит «В». Лікування гепатиту, підтримуюча хіміотерапія, регулярні обстеження та обов’язкові аналізи обходяться сім’ї в 12-15 тис. гривень щомісяця. Але втішає те, що Андрій впевнено відновлює сили після хіміотерапії, продовжує навчання, спілкується з друзями.
            Непокоїла тільки біль у суглобах, причину якої пов’язували з високим вірусним навантаженням гепатиту. Але під час лікування аналізи покращувалися, проте біль у суглобах лише наростав. Зробивши рентген та МРТ лікарі виявили у Андрія асептичний остеонекроз кульшових суглобів. Причина - великі дози гормонів та цитостатиків під час лікування лімфоми.
            Це означає , що Андрія чекає ще одне випробування - потрібно перенести дві операції по протезуванню суглобів.
            Андрію потрібні особливі ендопротези Zimmer вартість яких складатиме 51000 гривень за кожен, два протеза - 102 тис. гривень. Оскільки операція планується в Київській 12 лікарні, то для Андрія, як мешканця іншої області, перебування у лікарні та медикаменти будуть платними, і обійдуться ще у додаткових 8000 гривень.
 
 
            Родина ще не оговталась після основного лікування, і фінансових можливостей фактично немає. Фактично немає і часу, Андрію дають місяць-півтора, за два місяці вже може бути пізно.  
           Батьки, сестричка та сам Андрій дуже сподіваються на допомогу небайдужих людей, адже самостійно їм такі гроші не зібрати. Андрій ще ходить, не зважаючи на біль, та йому все важче підійматись та сідати і хвороба, нажаль, стрімко прогресує.
            Ми дуже просимо ще раз допомогти Андрію!
 
            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.