Новини / Понеділок, 29 жовтня, 2012

Новини про Ореста Козака.

 
            Всім велике вітання від Ореста Козака з Інсбрука! У Ореста все гаразд. Через місяць з хвостиком після проведеної трансплантації
Орест переведений на амбулаторне лікування і знаходиться уже не в боксі, а в готелі при клініці! Звісно, щодня Орест відвідує клініку, проходить різні процедури і всі необхідні обстеження. Це ще не кінець лікування, але все ж значно краще ніж перебування у боксі:)
            Хлопець перебуває в доброму гуморі і з нетерпінням чекає того моменту, коли зможе повернутись додому. З Орестом у лікарні знаходяться його тітка, а за тиждень її змінить вуйко.
            Що стосується фінансової ситуації, то вона залишається досить невизначеною. На рахунки клініки внесено 142 тисячі євро, 30 з яких родині довелося взяти в борг. Проте, на даний момент ще не відомо, скільки ж в результаті буде вартувати лікування Ореста, адже остаточний рахунок клініка зможе виставити лише після завершення повного курсу лікування.
            Ми дуже сподіваємося, що сума не буде вищою, ніж в попередньому рахунку, проте, маємо бути готові до усього. Крім того, 30 тисяч євро, взятих в борг, родині треба буде віддавати, а ще мінімум рік Оресту потрібно буде їздити на контрольні обстеження. Тож допомога досі актуальна.

             Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста.

 

БФ «Крила надії»
050 370 90 02