Новини / Понеділок, 12 листопада, 2012

Рамочки для найцінніших фотографій:)

У кожного із нас є фотографія, на котрій відображено ту мить, яку хочеться зберегти і пронести у пам’яті повз все життя - фото з найближчими та найдорощими, або ж яке відтворює важливу та радісну подію, ну і звісно ж, просто із нами самими:). Для таких фото мало звичайного альбому, вони заслуговують гідного місця – власноруч зробленої рамки:). Цієї суботи діти із гематології та хірургії власне і виготовляли свої «дизайнерські» рамки із макаронів.

               

               

                Маленькі творці із відділення хірургії знову приємно здивували нас власними роботами. Ну а зараз переходимо до ознайомлення із цими творіннями.

              

Таїсія зробила миловидний виріб із незвичним обрамленням. Знаючи наскільки фотогінічною є маленька, припускаємо, що  їй буде не просто обрати, яку ж фотографію помістити у рамочку:).

А ось Софійці Єфіменко, як справжньому артспеціалісту, було мало створення лишень фоторамки, тому дівчинка намалювала два прекрасних малюнка на фанерній основі: один із неповторним літнім заходом сонця, інший наповнений яскравим та ніжним візерунком. Не забула Софійка і про розпис самої рамочки, надавши їй екстравагантного та незвичного вигляду!

 

Христинка Зеленюк  створила  чудовий виріб для фото. Дівчинка вміло поєднала «дівочі» та «хлопчачі» макароники – бантики та машинки:). Та найважливіше, що Христя помістила у рамочку фотографію із найдорожчими їй людьми! І як вона з тіткою зауважила –фото принесли за день до заняття, «…Ніби передчували…»:).

Максимчик Лань зробив справжню «чоловічу» рамочку у стилі «мілітарі»:). У центрі роботи розмістивши прапори Японії, Франції та Італії.  Цікавий та статечний виріб, Максим – молодець!

              А тепер переходимо до виробів із макаронів діток із гематології.

 

Ми звикли, що по завершенню заняття, заходячи до палати Настіньки Садури , фотографуємо  лишень виріб, а головну героїню – її, ні. Тому цієї суботи дуже приємно здивувались наступній картині – малеча сидить у ліжечку із рамочкою та піднятими у гору рученятами  «оздобленими» фарбою:). Одразу ж видно, що Настя натхненно працювала і не побоялась вимазатись:). А рамочку – хоч на продаж у найкреативніші фотосалони:).

 

Ох і не простий шлях виготовлення рамочки обрав для себе Михайлик – його рамка сладається із безлічі малесеньких макарон, кожного з яких він детально розмальовував. Та ця клопітка робота дала свій результат – дуже оригінальний та яскравий виріб.

Богданка Степа разом із бабусею зробила дуже миловидну рамку. Та не лише креативний результат, а й сам процес викликав у нас зацікавлення. Дівчинка настільки захопилась творчістю, що й не зауважила як з ніг до голови «розмалювала» себе акрилом:). Також Богданка продовжує розвиватись у області медицини, і опановує все нові та нові лікувальні процедури:). Цього разу її «пацієнтом» стала улюблена лялька:).

 

Дивлячись на роботу Юлічки Репчак, стає зрозумілим, що дівчинка продумала кожен крок роботи та не упустила із поля зору жодної деталі. Її рамка, як і усі попередні вироби – мила та делікатна.

У креативної рукодільниці, Іринки,  вийшла красива рамкочка. І вирішивши, що на зволікання немає причин, одразу ж приклеїла свою фотографію:). А це в свою чергу додало ще кращого ефекту її роботі:).

Дем’янчик Гирич створив рамочку у спокійних та природніх тонах. Якось так і працювалось хлопчику під час заняття, що і передалось його виробу.  Додамо лиш одне – його витвір гідний найгарнішої фотографії:).

Шум, галас!... І все це чулось із однієї палати -  Олеся:). Хлопчик не міг натішитись роботом, з яким був нерозлучним під час усього заняття. Допоки він був зайнятий іграшкою, його мама працювала над рамочкою, яку зробила для Олеся. Дуже гарна робота!

              

            Максимчик – новий хлопчик у відділенні, та вже встиг адаптуватись до обстановки та почувати себе досить вільно та невимушено:). Він багато розповідав про себе, свої цікаві і незвичні вподобання, і не забував про створення рамочки. За якою і заховався:).

          

            Дуже добре та старанно попрацював на занятті цей хлопець: він викладався на всі 100%, а все для  того аби подарувати рамку близькій людині:). Та він не лишень зробив гарний виріб для фотографії, а й допоміг волонтерам у прибиранні опісля заняття!

           

Хоч в цю суботу Бодька Погуляєв «сачкував» та не приймав участі у творчому, ми не можемо пройти його повз уваги і не написати декілька слів. Цей позитивний хлопець знову розсмішив нас та інших своїми жартами та поведінкою:). Одним із прикладів останнього є фото Богдана у масці..на очах :)

На завершення статті лишень додамо, що ще одне заняття залишило безліч позитивних вражень  як  діткам із Дністерської, так і волонтерам:).

БФ "Крила надії"

тел.240-76-13