Новини / Середа, 14 листопада, 2012

Вегера Ігор, Павлів Данилко – і знову Вінорельбін.

У Львові знову потрібно Вінорельбін.

 
            Ігор Вегера  пройшов вже 8 курсів  з 12 запланованих. Залишилось ще чотири. Зараз Ігор зовсім трошки схожий на цього серйозного хлопця з фотографії. Хоч він і подорослішав за останній рік, та в його очах з’явилась якась юнацька безтурботність, чи то що? Гадаю, саме так виглядає надія, якою сповнена душа хлопця, адже за останні кілька років Ігору вперше краще. Він самостійно ходить, бачить, може дивитись телевізор та користуватись комп’ютером. Раз на місяць, після кожного курсу, Ігор їздить до Польщі на консультацію.
            Наразі все йде добре і щоб завершити лікування Ігору потрібно ще чотири курси. Кожен складатиметься з трьох введень і на кожне введення потрібно 27 мг Вінорельбіна – це 3 флакони по 10мг. Разом знадобиться 36 флаконів по 10мг (3фл х 3 введення х 4 курси). Вартість флакона 500 грн. 36 флаконів – 18000 гривень, з них 6000 гривень знадобиться вже за тиждень, на наступну п‘ятницю Ігора чекають в лікарні. 
            Організм хлопця добре відгукнувся на лікування, і всі дуже сподіваються, що Ігор зможе продовжити і пройти повний курс. Однак, зрозуміло, що все впирається в гроші і їх у батьків Ігоря немає.
            Ми вкотре дуже сподіваємось на допомогу небайдужих людей і вкотре просимо Вас підтримати хлопця. Ігор дуже хоче жити.
 
 
            Другий претендент на Вінорельбін – Данилко Павлів, дивовижний малюк, який нікого не залишає байдужими. Лікується Данилко майже рік, з грудня місяця. Та прохань по малюку майже не було, завдяки нашим благодійникам усі потреби Данилка ми могли закрити. Але тепер хлопчику потрібен Вінорельбін – 5 флакончиків 10 мг вартістю 2500 гривень.
            Хлопчик вже проходить п’ятий курс препарату. Весь Вінорельбін до цього моменту був закуплений для малюка завдяки Вам. Залишилось придбати ще 5 останніх флаконів і ми дуже просимо допомогти Данилкові.
            Зараз малюк вдома, почувається добре, гарно їсть, підріс та набрав вагу на радість мамі. Лікування також просувається по плану, щовівторка Данилко приїжджає на введення Вінорельбіну, а щоп’ятниці – на контроль.
            Будь ласка, допоможіть продовжити лікування.
 

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

Марина Анісімова

БФ «Крила надії» 050 370 90 02