Новини / Понеділок, 10 грудня, 2012

Новорічні листівки із ЗУСДМЦ:)

Вважаєте зарано?:) А ось календар та сніжна, морозяна погода «кажуть» нам, що час для новорічного handmade вже настав. Розпочали зимові заняття із створення привітальних листівок, аби присвятити його тим людям, що хоч і знаходяться на відстані, проте думками з нами. Творче принесло у відділення гематології та хірургії святковий настрій, та це лише початок:). Попереду ще багато новорічних вражень! Та про все по черзі:).

                А розпочнемо із відділення гематології!

«Ой, щось так зимно на вулиці…», - подумала Іринка і одягнула екстравагантну «шапочку»:). Набравшись сил опісля «відпочинку» вдома, дівчинка повернулась до лікарні у гарному настрої. Та жартами все не обмежилось, вона і гарно попрацювала, зробивши дві милі листівки.

Настінька Садура разом із татом уже на початку творчого знала, кому подарує листівочки, створені від щирого серця. Роботи – дуже гарні! А як могло бути інакше, коли вони призначені для найближчих людей:).

А ось Демянчик  Гирич наче вишикував три власні вироби у шеренгу:).   Хлопчик, як і попереднього разу усе бажав робити сам, і навіть трішки ображався на маму, коли вона починала йому допомагати:). Під час творчого вони співали пісеньку про сніжинку,  і розповідали про ялиночку, що росте на їхньому подвір”ї. Мабуть, по справжньому перейнялись новорічно-різдвяною темою.

Юлічка Репчак стала дизайнером трьох симпатичних витворів. Та особливої та найбільшої уваги заслуговує її червона листівочка, із оздобленою новорічною ялиночкою. Вкотре повторимось , що Юля -  справжня молодчинка:).

Яка ж листівочка Олеся гарніша? Довго думали, та все ж не визначились з рішенням!  Дві пречудові! І це при тому, що мама сказала нам, що у неї немає особливого настрою для творчості! Так, з цього випливає, що Олесь знову «просачкував»  і поклав усю відповідальність за створення виробу на маму:).

              

               Маленька Віка Герич разом із татом створила гарненькі листівки, не пошкодувавши для них власних новорічних наклеєчок.  Вони надали роботі своєрідності та красивої оригінальності:).

              

                         

         Ох, як пощастить тому для кого адресована листівочка Мартусі Коди:). Маленька разом із мамою довго працювали над роботою, і кожного разу після фрази «Усе», знаходили чим би ще її доповнити. Завдяки такому підходу ми можемо побачити і новорічну красунечку ялиночку і подаруночки, і сніговичків, і сніг, і привітальний напис... Краса! Маленька з ентузіазмом приймала участь на занятті, ще б пак, блискучі конфетті дуже подобаються малятам:)

            Хоч у відділенні хірургії діток було мало, вони компенсували усе великою кількістю, так і якістю листівок:) .

           

            Чудовим настроєм в суботу ділилась із усіма Ліля Мацелюх. А її позитив у свою черегу відобразився як на її виробах, так і  на зовнішньому вигляді дівчини. Вона просто сяяла! А створила аж чотири миловидні відкриточки! Як же хочеться бачити Лілю завжди такою веселою:).

           

            Усміхненим протягом усього творчого був і Сергійко. Багато бавився, та й мамі допомагав. Малюк уважно обирав усі необхідні для власної відкритки оздолюючі матеріали! Як результат спільної роботи – дві милі листівки:).

           

          

Справжні новорічні шедеврики створив Олекса. На його роботах можемо побачити невід’ємні символи зимових свят – новорічну кульку, Діда Мороза та сніговичка. Чудові листівки!

           

           

            Ця нова дівчинка у відділенні – юний талант!:). У її витворах простежується   оригінальність ідей та цікаве використання матеріалів! Результатом креативної роботи стали прекрасні та особливі новорічні витвори!

На завершення статті додамо, що сезон святкових зимових занять офіційно та вдало відкрито!:). Діти із  завданням чудово впорались. А хто б сумнівався, що буде інакше:).

БФ"Крила надії"

тел. 240-76-13