Новини / Понеділок, 17 грудня, 2012

Снігопади на Дністерській:)

Завірюхи, що пронеслись Львовом натворили багато маленьких пакостей місту, наприклад, перепади електроенергії, а про пригоди із добиранням громадським транспортом тільки лінивий не розкаже:)... Та лишень справжній поціновувач прекрасного не буде зважати на це, а милуватиметься надзвичайними картинами сніжної зими. Так ще й доповнить картину власними творіннями – різноманітними сніжинками:). В цю сніжну суботу ми створювали із паперу два види цих див природи – великі, об’ємні та витончені квілінгові.

          

          

           Незважаючи на морозяну погоду та зимову тему заняття, у гематології панувала тепла атмосфера!

         

        Іванко-Іванко! Спостерігаючи за цим хлопчиком у будь-кого на вустах мимоволі з’являється усмішка! Малий непосида та пустун! Цієї суботи він вкотре переконав усіх, що кількість клаптиків паперу на столі та підлозі не завжди залежить від кількості діток:). Хто б не зайшов до їдальні, знав – тут сидить Іванко! Бо дуже вже любить він все різати-вирізати! Напевно, не було такого матеріалу, якому б хлопчик не змінив форми завдяки ножиць. Та малюк прийняв участь  у створенні великої та  квілінгової сніжинки - допомагав татові, вміло стручуючи паперові полосочки та надаючи кружальцям необхідної форми!

          

          Віка Герич – дівчинка, яку не так і часто побачиш веселою та усміхненою. Та в цю суботу вона залишила позаду звиклу пригніченість та потішила всіх позитивним настроєм:) А хороше налаштування в свою чергу дало Віці  творчий запал. Дівчинка із усією можливою зосередженістю нарізала кольоровий папір, допомагала татові у створенні квілінгового виробу, та  із найбільшим задоволенням оздоблювала зроблену татом велику об’ємну сніжинку.

                      

              Назарчик Трегуб приступив до творчого із бойовим настроєм! Хоч  хлопчик і маленький, та разом із мамою йому під силу будь-яка діяльність! За зовсім нетривалий час вони презентували нам власну роботу, якою і прикрасили віконечко палати. Як сказали – такі результати отримали за допомогою узгодженої співпраці!:)

           

           Юлічка Репчак  - єдина хто прикрасив  конфетті квілінгову сніжинку. Це однозначно вирізнило її творіння серед інших робіт. Натхненна першим витвором, вона перейшла до створення великої об’ємної роботи. А потім зробила чудову комбінацію із них двох!:) Та у суботу Юля вирізнялась не лише креативними задумами, а веселістю та жартівливістю.

           

Мартуся Кода разом із мамою завжди дивують нас новаторськими ідеями. Цього разу вони «спроектували» власну неповторну сніжинку. Такого поєднання квілінгових кружелець та кольорів не знайдеш по цілому відділенню. Та що відділенню – ніде:).

         Яна - у лікарні від недавна. Дівчинка ще не знає, що творчу діяльність не спинити катетерами і капельницями:). Та це поки що:). Ми впевнені що вже з наступної суботи Яна прийме активну участь на занятті. А цього творчого за неї попрацювала  мама. І була просто в захваті! Складання квілінгових сніжинок продовжилось і по завершенню творчого:).

           У відділенні хірургії діти в більшості віддали перевагу великій та об’ємній сніжинці.

           

           Ох і не легкий шлях випав у суботу на Христинку Зеленюх  - «хірургія-реанімація» і на щастя, з кінцевим пунктом «хірургія». Дівчинка знову показала нам власну силу волі та любов до творчих занять, зробивши аж дві сніжинки! Диво та й годі! Під час заняття їй допомагала волонтерка Аня,  а волонтер Володя зробив для неї власну сніжинку! Тримаємо за тебе кулачки, Христю!

           

          Василько Нижник змайстрував різнобарвну об’ємну сніжинку. Виріб, що бачимо – результат співпраці хлопця із волонтером Сашею! Шкода лиш, що на фотографії лише сніжинка, а її творець вкотре «уник» процесу фотографування:).

           

            Дивлячись на цю красуню здається, що в рученятах вона тримає не сніжинку, а сонечко! Ще б пак, майстриня - така сяюча та світла:).

           

            А Любомирчик разом із мамою створив сніжинку аж із 8 елементів! Справжні роботяги й молодці!

        Цього творчого сніжну погоду можна було побачити не лише за вікном, а й відділеннях лікарні:). Що ще дужче занурило усіх у передсвяткові переживання!

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13