Новини / Понеділок, 24 грудня, 2012

Гарькавий Нікіта – 10 днів до обстеження.

Лише 10 днів відділяють Нікіту від такого необхідного у його лікуванні обстеження - позитрон-емісійної томографії, скорочено ПЕТ.

 
            Нікіта Гарькавий пройшов складне протокольне лікування Неходжкінської лімфоми – були хіміотерапія, складна операція, променева, мегадозова хіміотерапія. Нікіта все пройшов, друге питання, якою ціною це йому далося, але він пройшов. Тепер попереду важливий крок – ПЕТ-сканування, яке покаже, що відбувається в організмі хлопця на клітинному рівні і дасть відповідь, чи подолано хворобу.
            Це обстеження є переломним етапом в лікуванні, адже результат може або здійснити всі найзаповітніші мрії, або відкинути на багато місяців назад, до самого початку лікування. Тому, ми завжди міцно тримаємо кулачки за тих, хто їде на ПЕТ.
            2 січня на обстеження чекають і Нікіту. Вже готові паспорти, з дня на день має бути віза, та і Нікіта змирився, що їхати таки доведеться. Єдине питання, яке залишилось – це гроші. Для хлопця поступило 1800 гривень з 15000 необхідних. 10200 гривень ми докладемо з резерву фонду, який Ви допомогли нам створити – цих коштів вистарчить на саме обстеження. Однак, ще хоча б 3000 потрібно на дорогу та супутні витрати, а їх немає і взяти вже ніде…
            Я з жахом думаю, що маючи кошти на саме обстеження, хлопець може не поїхати, тому що не буде коштів на дорогу. Але, я не можу в це повірити. Я впевнена, що кошти на дорогу обов’язково зберуться, в нас є в запасі ще кілька днів, і 3000 гривень – це не надто велика сума для спільноти, де стільки небайдужих людей.
            Допоможіть пройти обстеження!
 
Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Гарькавого Нікіти.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02