Новини / Четвер, 03 січня, 2013

Росла собі ялиночка!:)

Вже другий рік поспіль у нас існує традиція – напередодні Нового року створювати разом із діточками ялиночки із гофропаперу. Аби кожен малюк відділення мав у палаті власну зелену лісову красуню. Звісно ж, наші творці не обмежились звичним забарвленням деревця, а експериментували із кольором, тому ми можемо побачити безліч незвичних атрибутів Нового року та Різдва. Особливе захоплення у малят викликало «одягання» ялинки у найрізноманітніші прикраси – бусинки, сніжинки та стрічечки.

              

           Розпочнемо із новорічних красунь створених дітьми та їхніми батьками у відділенні гематології.

          

Нарешті! За такий тривалий час ми знову побачили Ромчика Мотлюка бадьорим та веселим! Ще недавно  хлопчик навіть не хотів ставати з ліжка… Як  із радістю в очах сказала  його мама «Викарабкались!». І з чудовим гумором приступила до створення новорічної ялиночки. А Ромчик разом із Демянчиком, що встигли подружитись, вирішували невідкладні справи за монітором компютера:)

Та Демянчик Гирич все ж на декілька хвилин відклав ігри і прийняв участь у занятті, взявшись за оздоблення ялинки.

Третій хлопчик, який належить до любителів ігор та й дружить із двома вищезгаданими малюками, є Олесь. Незвична дотепність та невимушеність  дуже вирізняють його серед інших! Цього творчого заняття він посмішив нас усіх як ніколи.   І як це вже звично повелось, під час заняття Олесь був занятий усім чим завгодно, лиш не творчістю:). Вкотре напишемо щось на зразок - ялинка його МАМИ – справжня красуня!:).

Назарчику, тобі не важко тримати у ручках це "гіганське" деревце? Саме таке запитання виникло у нас усіх, коли ми побачили  малюка із найбільшою власноруч зробленою ялиночкою  у відділенні. Вона поступається у величині лишень головній ялинці гематології! Відзначимо також цікаве та нестандартне поєднання кольорів у роботі. Його творчий тандем із мамою знову приніс прекрасні результати.

Цього заняття, коли б ми не заходили до палати Віки Герич, чули «Я сама!». Ініціативність маленької приємно нас здивувала! А ще так недавно вона приймала лиш спостерігальну участь на творчих. До речі, вона разом із татом зробили ялинку за своєю технікою. Що зробило її красивою та неповторною:).

Аби не гаяти часу на обирання кольору, що подобається найбільше, Діма взяв усі запропоновані та можливі:) Завдяки цьому його ялинка стала по особливому святковою. Колір-кольором, та як усі інші малята, він найбільше радів від прикрашання деревця:).

Як це подобає усім новачкам у творчих, Дениско, ще зовсім невпевнено працював. Та це не позначилось на його із мамою ялиночці, яка вийшла в них дуже гарною.

Дуже симпатичною получилась лісова красуня у Мартусі Коди та її мами! Її особливістю є бантики, які роблять виріб милим та ніжним.

Василько творив разом із волонтеркою Наталкою.  Стильна та зимова ялиночка, від якої не можливо відвести погляду!

 А ці дві казкові та чудово забарвлені ялиночки зроблено Яною та Дмитриком  Чучманом. Звісно ж, їм охоче допомагали їхні мами.

Тепер привітаймося із діточками з відділення хірургії та поглянемо на їхні миловидні деревця.

 

Христинка Зеленюх! Маленьке диво, що викликає у нас здивування та повагу! Будучи у реанімації дівчинка займається творчістю і навіть трішки образилась на нас, що минулого тижня не було сфотографовано її виробу! Та вражає не лишень її спрага до креативної роботи, а й  любов до життя та завжди усміхнене личко! Цього тижня вона з легкістю створила  тендітну вічнозелену красуню.

Ліля у своїй роботі вирішила дотриматись класичного стилю та зробила новорічне деревце зеленим. А опісля цього приступила до створення іще одної ялинки!

Софійка Єфіменко  - усміхнена та завжди привітна дівчина,  а головне - творча душа! Результат її майстерності та працьовитості не забарився – у руках Софійки «виросла»  пишна новорічна ялиночка.

Можливо, це прозвучить надто сміливо, та усмішка Лілі Мацелюх нагадує  про картину «Мона Ліза». Її посмішка, яку ми бачимо з заняття до заняття - така ж загадкова, як і у головної героїні картини. Та не забуваємо про ялиночку Лілі - з таким виробом святковий настрій – гарантовано!

Великою-превеликою вийшла  ялиночка у Ані. Працьовита дівчинка не побоялась взятись за таку непросту роботу і довела справу до кінця, гарно оздобивши власне деревце. А опісля творчого із радістю в очах Аня вже поспішала додому:).

Віка розділила створення ялиночки на декілька етапів, для кожного з яких відвела власний колір.  Гарна новорічна робота, що додала дівчинці відчуття свята!

Сергійко – кумедний карапуз, що просто обожнює фотографуватись. З виробом чи без, це вже не суттєво!:) Та за час творчого, малюк не дрімав, а допомагав мамі у прикрашанні симпатичної зеленої красуні.

Не знаю, як Ви, а ми просто в захваті від ялиночок діток із гематології та хірургії. Впевнені, наступний тиждень принесе такі ж враження!

БФ"Крила надії"