Новини / Вівторок, 12 лютого, 2013

Незвичні валентинки:)

Щирість, відкритість, бажання дарувати любов та радіти навколишньому світу - ті якості, якими володіє маленька дитина, завдяки великому-великому сердечку! Десь такому за величиною, яке ми створювали на цих вихідних:). А тему приурочили, звісно ж, до дня святого Валентина. Для цієї роботи ми застосували гофропапір, двосторонній скотч та картон.

 

                Сердечка, зроблені дітками із гематології вже знайшли своїх власників, тому що малюки одразу ж визначились, кому їх подарують.

 

            Не вірте побаченому на фотографії –  засмученість, набурмоченість  Ваньки лиш кількасекундне явище. Вже за нетривалий час він без перестану сміявся, бігав, ні, краще сказати літав!  Ставало дивно, як це він не «розніс» палату:). На творчому малюк із захопленням перетворював (за допомогою ножиць) на клаптики усе, що лиш попадалось йому під руки. Далі його робота ставала більш цілеспрямованогю і хлопчик почав вирізати кружечки. А в той час його тато створював сердечко, розповідаючи веселі історії про свого непосиду, і про те, як він любить наші заняття:).

          

            Малюком, що склав компанію Вані у енергійних іграх, став Ромчик Мотлюк. Дивлячись на них просто дивуєшся, де у діток береться стільки сил та батьорості! Є чого у них повчитись:). Та переходимо до валентинки Ромки – її він вирішив подарувати сестричці. Такому яскравому та симпатичному подаруночку вона точно буде рада:).

           

          Вдруге відвідав наше заняття Ростик Білошапко. Цього разу він відчував себе більш впевнено та невимушено. Хлопець із задоволенням приступив до роботи, та згодом вирішив повернувся до палати, де і допрацював валентинку.

  

          Кепсько цієї суботи почував себе Демянчик Гирич.Та не зважаючи на це, малюк не втратив своєї світлості та позитивності. Зроблене червоно-рожеве сердечко він захотів віддати власним однокласникам та вчительці. Це дуже милий вибір! А за Дем'янчика тримаємо кулачки, і знаємо, що вже на наступний тиждень він буде бігати по відділенню разом із своїми друзями.

           

         «Як мені вже набридла ця хімія!»  Завжди щирий  Олесь  і в суботу  був вірний собі у  цьому плані. Саме така чистосердечність робить хлопця дуже особливим та незвичним:). Та вірним був він не лише цій якості, а й небажанні творчо попрацювати, тому сердечко створила його мама. Воно у неї вийшло дуже милим та красивим!

           

         Тарасик, сонячний та лагідний хлопчик, якого аж хочеться порівняти із маленьким кошенятком!:) Малюк разом із мамою зробили дуже красиве сердечко. Поєднання кольорів у ньому просто фантастичне, від нього  не можливо відірвати погляду. Ох, же пощастить тому, кому його подарують:).

           Дмитрик Піхович разом із мамою – справжні відчайдухи!  Вони вирішили не вирізати серединку сердечка, а обклеїти його клаптиками гофропаперу повністю. І не прогадали! Хоч це додало їм роботи, але воно того варте – валентика дуже гарна.

            Як же сподобалось Назарчику Трегубу вибирати кольори для валентинки – він хотів застосувати, напевно, всі запропоновані кольори, та мама вирішила зробити менш бурхливий витвір. Її вибір малюк одобрив і з радістю одягнув сердечко на себе.

            Робота Лілі та її мами увібрала у себе всі можливі кольори. Сердечко -  дуже позитивне, райдужне та  незвичне.

            У хірургії цього  тижня було не багато дітей. Та незважаючи на це, знайшлось двоє охочих творчо попрацювати:).

            Однією із них стала Віка. Майстриня може похвалитись аж двома виробами!!! Більше того – вони у неї дуже «пухнасті», що ще більше ускладнює процес творіння. Та маленька навіть не змучилась, і впевнені, що натхнення їй хватить на ще одне сердечко, як мінімум. Віка – справжня молодчинка!

           

            Трояндовою вийшла валентика у цієї дівчинки Чому трояндовою? Завдяки поєднанню у роботі зеленого та рожевого. Витончений та ніжний. виріб!

            Не знаємо, як Вам, а ми усі просто в захваті від наших валентинок-сердечок. Діток захопила як сама техніка створення виробу, так і його зовнішній вигляд.

БФ"Крила надії"

тел.240-13-76