Новини / Понеділок, 25 лютого, 2013

Львівські новини – потрібна допомога нашим хлопчикам!

Одразу троє львівських хлопчаків потребують нашої допомоги у боротьбі з низькими аналізами.

 
 
            Перший з них – маленький Дмитрик Піхович. Хлопчик проходить протокольне лікування, минулого тижня закінчилась планова хімія і сьогодні маємо обвал лейкоцитів. Сьогодні Дмитрику вводять останній лікарняний фактор росту і на завтра потрібно ще 4 флакони Грастиму. Вартість флакона – 700 гривень. На купівлю чотирьох потрібно 2800 гривень, і їх нема…
            Дмитрик дуже веселий та усміхнений хлопчик, залюбки відвідує творчі зайняття, коли дозволяють аналізи. У лікарні малюк з грудня минулого року.
            Допоможіть оплатити гристим. Потрібно 2800 гривень.
 
 
 
            Також допомога потрібна Демянчику Гиричу. Хлопчик лікується з серпня місяця, і кожна наступна хімія дається все важче. Зараз хлопчик закінчив блок, і на кінець тижня чекаємо падіння аналізів. Демяну потрібен Гристим 4 флакони, Біовен моно 4 флакони і 6 флаконів Флуконазолу на суму 5640 гривень.
            Три тижня тому, після попереднього блоку, аналізи також падали і саме завдяки Вашій допомозі хлопчик встиг все надолужити і вчасно заступити на цей блок. Зараз коштів знову немає, а без Біовену і Грастиму підняти аналізи нереально…
            Будь ласка, допоможіть Демяну. Потрібно 5640 гривень.
 
 
 

               Третій наш хлопчик – дорослий красень Микола Губін. Микола заступив на хімію сьогодні і падіння показників прогнозується… на вихідні. І щоб не сталось біди, препаратами Миколу потрібно забезпечити ще в пятницю. 

            Миколі знадобиться 5 флаконів Біовену і 5 флаконів Грастиму – на суму 6750 гривень. Коля дуже сильно схуд на попередніх блоках хімії, проте препаратів все одно йому потрібно більше ніж малюкам, адже він дорослий і великий хлопчик.

            Величезне спасибі всім, хто допомагає хлопцю, завдяки Вам Миколі вже купувались і препарати, і сети для тромбоконцентрату. Зараз для Миколи зібрано 4000 гривень, однак допомога все одно дуже актуальна. Ми дуже просимо допомогти зібрати решту суми на Грастим і Біовен. Потрібно ще 2750 гривень.

           Будь ласка, підтримайте наших хлопчиків! Життя в лікарні сповнене безкінечними тривогами і переживанням, і якщо від них нікуди не дітися, але ми можемо зробити так, щоб мами турбувались лише про те, щоб по швидше піднялися аналізи, а не де взяти кілька тисяч гривень на ліки.

 

 
   Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02