Новини / П'ятниця, 15 березня, 2013

Решетняк Сергійко – кумедний малюк зі Львова.

Знайомтесь – Сергійко Решетняк. Малюк є постійним джерелом веселощів і сміху на наших суботніх заняттях у лікарні, ну дуже вже малюк кумедний і цікавий, тільки глянеш у ці величезні оченята, і обличчя так і розпливається в посмішці :)

            У Львові Сергійко лікується з вересня 2012, і хоч прохань по ньому ще не було, знайомі ми добре, бо малюк частий гість на творчих. Ліки для Сергійка, на щастя, або були в лікарні, або ми могли їх купити, так малюк і пройшов основне лікування. Однак обстеження мамі, все-таки, доводиться оплачувати самій .

            З попередніми МРТ, КТ і ПЕТ вона справились, та попереду ще одне контрольне МРТ вартістю 1660 гривень і коштів на його оплату немає, а при нейробластомі, як в Сергійка, пропускати контрольні обстеження неприпустимо. МРТ заплановано на 20 березня – це наступна середа, дуже хочеться, щоб воно відбулось.

            Сергійко дуже любить книжечки і натхненно вчить букви, розмовляти ще добре не навчився, а букви вже знає! Цифри також викликають у нього не аби яке зацікавлення, їх він вже також безпомилково розрізняє і показує :) Ну і котики – вони посідають окреме місце в житті хлопчика, їх він любить і живих, і іграшкових, і намальованих, всі і всякі вони до душі малюку :)

            В кінці лютого Сергійко привіз з Польщі хорошу новину – ПЕТ-сканування показало, що все чисто. Значить, зусилля лікарів не були марними, маленький організм відгукнувся на лікування. Тепер результат залишилось закріпити підтримуючою хімією ну і, звісно, контролювати стан малого.

            Будь ласка, допоможіть оплатити контрольне МРТ, сума ніби і не велика, та взяти нема де, а МРТ зробити потрібно обовязково. Дуже потрібні кошти.

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Решетняка Сергія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02