Новини / Вівторок, 19 березня, 2013

Черепаха Аха :).

Як хочеться літа! А особливо тоді, коли на дворі завірюха і снігу – по вуха:). Та коли до цієї спекотної пори року ще далеко, хоч пофантазуємо про неї. А якщо бути конкретнішими – помалюємо, зобразивши черепашок, мешканців теплих країв. Назвали тваринку «Черепаха Аха», позичивши назву із однойменного дитячого віршика. Під час заняття ми використовували ролотканину та акрилові фарби.

              

Отже, розпочнемо із перегляду робіт діток із гематології.

                

                

Як же припали Тарасику до душі вологі серветки – він не лишень витирав ними ручки та лице, а й помив свій мотоцикл! А вони йому цієї суботи дійсно були необхідні, як нікому іншому – погляньмо лиш на другу фотографію:)А Ви ще його опісля її створення не бачили. Опісля  такого розпису Тарасиком самого себе,  мама вирішила поберегти свої нерви та запропонувала синочку покататись побавитись десь збоку столу, принаймні   допоки вона не допрацює роботу над малюнком. А результат їхньої спільної праці можемо побачити на фотографії.

Намалювавши свою черепашку, Ростик Білошапко взявся за пошук на її панцирі  карлючок, які викликають якісь асоціації. Так він побачив рибку, далі й знак євро. Саме остання «знахідка» припала  до душі хлопцю, тому він вирішив домалювати й велетенський знак долара. Напевно, для того аби «притягувати» до себе удачу та багато  грошей:).

Етно-черепашка вийшла у Назарчика Трегуба та його мами. Окрім цього, їхньому малюнку варто виділити  фантастичне та дуже літнє поєднання кольорів!

 

Ха! А ось і вона – довгоочікувана усмішка від Дениска Курницького!:).  Окрім посмішки, цієї суботи ми побачили неабияку старанність хлопчика і хороший малюнок із черепашкою, де також знайшлось місце і для сонечка(як небесного світила, так і жучка).

Слідом за Дениском нам вперше подарувала свою усмішку Яся Галечко. Цієї суботи вона повністю занурилась у творчість, так їй сподобалось малювати.  Можливо саме й тому, після клопіткої роботи, Яся й  усміхнулась:).

 

Цієї суботи Ванька Кайгородов «відірвався» по повній, замінивши звичне нарізання на абстрактне малювання(самостійно створивши аж дві роботи!). Воно до речі, охопило не лише ролотканину, а й подушки, стіл, і  звісно ж самого малюка:). Ванька – задоволений, раді і ми!

Захопив своєю працьовитістю та наполегливістю Демянчик Гирич. Та почати треба було не з цього – аналізи малюка нарешті піднялись, а ще минулих вихідних він лиш спав і не мав сил навіть на улюблені справи. Тому продемонстрована ним старанність вражає ще більше! Хлопчик малював дуже послідовно, і навіть, коли він трішки втомився, роздумував чим би ще доповнити роботу! Молодець!

Дуже приємно, коли діти знаходять у лікарні друзів. Зійтись характерами пощастило сусідкам по палаті Іринці та Ані. Разом малювали, приходили за необхідними матеріалами у їдальню і т.д. І навіть малюночки у них вийшли чимось подібними. Та звісно ж кожен з них по-своєму цікавий та особливий.

Про те що черепашки – не українські тваринки можна посперечатись. Поглянемо лишень на роботу Юлі Репчак та волонтерки Лесі. Панцир черепахи «засіяний» маками, волошками та ромашками, які так люблять зображати на українських вишиванках:).

 

Женя неабияк захопився розписом фону роботи. Він у нього вийшов дуже насиченим та ввібрав у себе усі можливі барви. Тому аби кольору було не забагато, він підійшов до малювання черепашки жартівливо і  оздобив її різноманітними елементами, створеними лиш контурами.

Діти із хірургії проявили креативність і доповнили черепашку власними нестандартними ідеями.

Ось, наприклад, Артемчик, милий та свілий хлопчик, вирішив поєднати тему заняття із власними вподобаннями. І так у нього получилась ніндзя-черепашка! І до речі, він  - єдиний хто може похвалитись двома малюнками із зображенням цієї тваринки. А цей результат отримано завдяки його спільній роботі із мамою та волонтером Володею.

Малюнок Ані – маленький шедевр!  Яким насиченим та наповненим різними елементами він вийшов. Не забуваємо й про сердечка, якими дівчинка оздобила черепашу. !  А ще - ці метелики довкола!Краса та й годі!

Справжнім профі у творчій діяльності будь-якого типу можна назвати Аню. Їй підвласні усі запропоновані нами техніки роботи! Малювання – не вийняток! Погляньмо лишень на її малюк, повністю витриманий у рекомендованій концепції!

Діловито зайшов у їдальню Василько і одразу ж взявся за роботу. Йому навіть настанов не потрібно було давати:). Тому не дивно, що хлопчик швидко впорався із завданням і поки всім ще малювати й малювати, він вже фотографувався із готовим малюнком.

Ця нова дівчинка у відділенні залюбки прийняла нашу пропозицію зобразити черепашку! Вона настільки захопилась роботою, що приділила їй найбльше часу з-поміж інших діток.  Малюнок вийшов дуже симпатичним!

Завжди хочеться аби творчі заняття були незвичними та оригінальними. Аби кожного разу це було щось нове. І тому часто здається, що звичайне малювання не вразить діток, і їм буде не так цікаво, як під час роботи із різними техніками, як орігамі, квілінг, декупаж і т.д. Та ця думка  виявилась лиш відірваним від реальності припущенням:). Діти малювали із радістю і були задіяні у творчий процес як ніколи! Черепашки дуже їх потішили, і нагадали всім, що не за горами яскраве сонечко та теплий літній вітерець!

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13