Новини / Четвер, 21 березня, 2013

Ростик Білошапко – дуже-дуже потрібна допомога!

Білошапко Ростик закінчує блок хімії, сьогодні ще під крапельницею.

            Показники ще не впали і це величезне щастя, тому що препарати, які були потрібні ще на вчора, ми так і не закупили. Препарати не є «дефіцитними» - Грастим і Біовен є у вільному продажі, і про Ростика ми не забули, і часу щоб доставити ліки у лікарню у нас також було вдосталь. І все таки, ми їх не купили…

            Причина проста і складна одночасно – у нас немає коштів. Тобто їх немає взагалі, ні для Ростика, ні для інших дітей у відділенні, підопічних нашого фонду. За березень лише на Гристим і Біовен моно наш фонд витратив понад 52000 гривень, і щодня нас просять придбати ще і ще, тому що ці препарати необхідні абсолютно всім дітям на хімії.

            Тепер черга Ростика. Півтора тижня тому, з Вашою допомогою, ми вже купували хлопчику Грастим і довенне харчування – тоді Ростик був дуже важкий. Зараз ситуація знову критична – аналізи неминуче обваляться, можливо, ще на вихідних, і на понеділок стовідсотково буде потрібно 8 флаконів Біовену вартістю 5200 і 5 шприців Грастиму вартістю 3500. Всього 8700 гривень, з яких зібрано лише 796…

            Цьому тендітному хлопчику з такою зворушливою посмішкою чи то дорослого, чи то дитини, дуже  потрібна наша допомога! Нажаль, неможливе лікування без ліків, а ліки, нажаль, неможливо купити без грошей. І заручниками в такій ситуації опиняються діти, які і так борються з останніх сил, терплять нудоту і біль, страх і відчай, терплять все, заради того щоб жити завтра.

            Спасибі всім, хто підтримує Ростика, хлопчик дуже сподівається на нашу допомогу і хочеться вірити, що ця допомога прийде вчасно!

            Будь ласка, допоможіть оплатити Біовен і Грастим!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Білошапко Ростислава.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02