Новини / П'ятниця, 22 березня, 2013

Курницький Денис – продовжуєм лікування.

Справи у Дениса Курницького не дуже, але наш маленький дослідник продовжує лікування. Дениско проходить інтенсивну хіміотерапію.

 

Прохань по хлопчику майже не було (спасибі Вам!), адже після першої новини для хлопчика поступило понад 10000 гривень, так, з Вашою допомогою, два місяці Денис був «прикритий».

Зараз хлопчик піднімає аналізи і лікує остеопороз – ця хвороба кісток у хлопчика проявилась ще на першому курсі хіміотерапії, через біль у суглобах і через те, що кісточки стали крихкими, Дениско не може ходити. Два місяця хлопчик приймає різні препарати для зміцнення кісток –  і остеогенон, і кальцій-Д3 нікомед, і інші ліки, та нажаль, останнє обстеження показало, що все ще зовсім не добре, і лікування триватиме до пів року, і весь цей час малюку не можна буде ходити…

Однак, відкладати хіміотерапію також не можна. На другий тиждень Дениско пройде ще один блок Цитозару і в нього буде двотижнева перерва, якщо все буде добре, їх навіть відпустять додому. А потім буде мегадозовий Метотрексат, і до нього потрібно готуватись заздалегідь. По-перше, попадають аналізи і буде потрібен Біовен і Грастим по три флакони кожного – це вже 4050 гривень.

Та щоб заступити на блок Метотрексату, насамперед Денису потрібні реактиви для визначенні цього самого Метотрексату в крові. Це так звана «важка» хімія, і її введення вимагає постійного контролю накопичення препарату в дитячому організмі, якщо його замало – лікування буде неефективним, якщо забагато – станеться передозування, що може мати фатальні наслідки. Вартість набору реактивів 13 000 гривень. І без них капати Метотрексат не почнуть. Зате без Метотрексату почнуть рости бласти…

Організм Дениска і так не одразу зреагував на хімію, а якщо ще й будуть затримки з блоками через відсутність реактивів, хвороба швидко поверне свої позиції. Тому вихід лише один – знайти кошти і придбати реактиви для Дениса. Саме в цьому ми просимо Вашої підтримки. Будь ласка, допоможіть оплатити реактиви для Метотрексату Курницькому Денису!

Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Курницького Дениса.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02