Новини / Вівторок, 26 березня, 2013

Назарчик Трегуб – 4300 грн, щоб заступити з понеділка на хімію.

У маленького Назара з гематології справжнє свято – хлопчика на тиждень відпустили додому!

            Ще перед вихідними Назару Трегубу, нарешті, підняли аналізи і дозволили невеличкі канікули. Хлопчик так скучив за рідною домівкою, що перші два дня не міг повірити, що він справді вдома. В лікарні Назар майже нічого не їв, цю звичку він привіз із собою і додому, чим просто шокував бабцю з дідусем, але вдома і стіни помагають, і на третій день хлопчик нарешті заспокоївся, почав їсти, бавитись і всіляко надолужувати згаяний у лікарні час :)

            Звичайно, вдома добре, але з понеділка Назарчик повернеться до лікарні, він лише в середині лікування і те, що малюк почувається так добре – великий плюс, отже  в понеділок він планово і без затримок заступить на хіміотерапію.

            Однак, окрім самопочуття, є ще один фактор, який може стати на перешкоді – препарати, яких немає у лікарні, а точніше, кошти на їх придбання. Лікуючий лікар вже попередила, що з понеділка потрібно 2 флакони Біовену моно і 5 шприців Грастиму, щоб в будь який момент лікарі були готові до будь-чого. 5 шприців Грастиму – це 3500 гривень, 2 Біовена – ще 1300. Разом 4800, а зібрано для Назарчика лише 500 гривень.

            Величезне спасибі всім, хто допомагає малюку, з Вашою допомогою ми купували для Назара Грастим, Біовен та Меронем, але з наступного тижня все це знадобиться знову.

            Будь ласка, підтримайте маленького бійця. Останній блок був надзвичайно важким, хотілось би, щоб цього разу було легше, та готовими потрібно бути до всього. Допоможіть закупити препарати!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Трегуба Назара.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02