Новини / Субота, 30 березня, 2013

Нижник Василько – коштів на обстеження все ще бракує.

Канікули у нашого Василька вже закінчились – з понеділка хлопчик у лікарні.

Приїхав Василь з бойовим настроєм і легким кашлем, який одразу, протягом дня,  перейшов у застуду… Довелось лікуватись, і приводити до норми аналізи, адже наступного тижня надзвичайно важливе обстеження, і пропустити його не можна.

            На 4 квітня Василько Нижник записаний на МРТ . Обстежити планують голову і три відділи хребта – шийний, грудний і поперековий. До слова, поперековий наразі під питанням. Не тому, що він не потрібен, просто в першу чергу потрібно обстежити голову, шию і грудну клітку – вартість цього обстеження складе 3700 гривень, а поперек – ще плюс 900, і нам банально бракує коштів.

Зібрано наразі 2370 гривень – величезне спасибі всім, хто допомагає Василькові! Та потрібно ще хоча б 1330, а краще – 2230, тоді Василя обстежать повністю і можна буде їхати на консультацію до Києва.

Будь ласка, допоможіть Василькові! МРТ є вкрай важливим обстеженням для хлопчика і від його результатів залежить надзвичайно багато, ми дуже просимо підтримати хлопчика і допомогти йому рухатись далі на шляху до одужання!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Нижника Василя.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02