Новини / П'ятниця, 05 квітня, 2013

Дві дівчинки зі Львова.

У львівському центрі проходять лікування дві чарівні дівчинки – загадкова Настуня Садура і весела Іринка Кархут.

 

Обох ми знаємо вже давно, фактично, з того часу, як дівчатка розпочали лікування, бо обидві залюбки відвідують суботні творчі заняття і прекрасно з ними справляються. Прохань для дівчаток ще не було, хоча в лікарні вони вже по пів року. Справлялись батьки, чимось допомагали ми, якось було, але тепер обидві дівчинки опинились у безвихідному становищі.        


Настуня Садура проходить хімотерапію. Позаду вже багато блоків і всіляких ускладнень, були «гриби», з якими ледве справились, була реанімація, були тотальні падіння аналізів. Але дівчинка все витримала, разом з татусем, який весь час з нею у лікарні, мамою та маленькими сестричками, які підтримували її «дистанційно» з дому.

Та зараз настав час просити допомоги у небайдужих людей, бо наступного тижня дівчинці потрібен Біовен моно 3 флакона вартістю 1950 гривень. Для молодої сім’ї з трьома дітьми це дуже велика сума, до того ж всі резерви виснажені попереднім лікуванням – боротьба з грибковою інфекцією вартувала дуже дорого в усіх відношеннях.

У Настуні дивовижно дружна сімя, і незважаючи на всі труднощі, вони знайшли можливість бути разом і підтримувати один одного. Вдень тато з Настею в лікарні, а ввечері приходить мама з молодшими і батьки міняються – тато гуляє з візочком коло лікарні, а мама сидить з донечкою.

Будь ласка, підтримайте Настю. Дівчинка перенесла вже дуже багато випробувань і дуже хочеться, щоб вона скоріше повернулась додому, надолужувати дитячі радощі і бавити молодших, адже Настуня старша у сім’ї і дуже потрібна своїм сестричкам.  

 

Лікування Іринки Кархут також відбувалось складно і за ці пів року бувало всяке – також реанімація, також «грибок», також падіння аналізів. Іринці повезло в тому, що більшість ліків були у лікарні, а з тим, чого бракувало, батьки справлялись самотужки, і були впевнені що успішно «дотягнуть» лікування своїми силами.

Та на останньому протоколі Іра захворіла бронхітом, високу температуру ніяк не могли збити, потрібен був Біовен моно, а він якраз закінчився в лікарні, нажаль, так буває досить часто. Батькам довелось купити аж 20 флаконів (понад 15000 гривень!). З бронхітом справились, однак тягнути лікування далі вже немає за що…

На завтра Ірі потрібен Грастим – 3 флакони вартістю 2100 гривень і, розуміючи становище сімї, звичайно, ми його вже замовили. Однак, в понеділок його потрібно оплатити і ми дуже сподіваємось, що Ви допоможете нам це зробити, так само як допомагаєте завжди. 

Нажаль, іншого виходу ні у батьків, ні у Іри, ні в нас немає. Без Грастиму не піднімуться лейкоцити, а без коштів не буде Грастиму. Будь ласка, допоможіть нам оплатити препарат, а Ірусі – вилікуватись!

Ми вкотре дуже просимо підтримати наших дітей і спасибі всім Вам за те, що Ви є і за те, що Ви з нами!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02