Новини / Вівторок, 21 травня, 2013

Сів метелик на травичку:)

Коли мова заходить про таке заняття як «Розпис метеликів», ми точно знаємо, що воно обов’язково пройде у чудовій та теплій атмосфері. Такі висновки не взято з пустого місця, а підтверджено не одним творчим, адже ця тема стала в нас традиційною у весняно-літній період протягом багатьох років. Чому на перший погляд таке просте заняття викликає у дітей захват? Усе просто! Метелики - яскраві, витончені істоти та асоціюються із сонячним літом, що не може не викликати безліч позитивних емоцій!

 

Власне такими переживаннями і було переповнене заняття у гематології.

А розпочнемо із веселого малюка Дмитрика Піховича, що повернувся у відділення опісля  нетривалих домашніх канікул. І одразу ж взявся за розпис метелика! Працював, як це для нього характерно, експресивно та імпульсивно. Як і властиво сучасним митцям:). І до речі, як сказали наші волонтери – його радості від такої  вільної творчості не було меж!

З кожним заняттям Юля Репчак дивує нас все більше та більше. Адже, як пригадуємо, майже рік дівчинка підходила до творчості дуже невпевнено та не пробачала собі навіть найменшої "помарки". Педантичність залишилась притаманною їй і сьогодні, а ось із ваганнями – завершено! При розписі метеликів дівчинка довго не могла зупинитись – все їй здавалось, що ще треба "поправити цей елемент", "домалювати тут". І саме завдяки такому ставленні до творчості у неї вийшли три насичені та кожен із своїм характером метелики.

Дивлячись на Ілонку, не можливо не розчулитись – така лагідна та привітна дівчинка. Для такої малечі тема із оздобленням метеликів – те що треба! Ілона дуже скрупульозно та із захопленням розмальовувала основу. Її метелик вийшов дуже симпатичним та милим.

Прикрашання цих ніжних істот припало до душі і тендітній Насті Садурі. Працювала вона із своїм незмінним помічником татом. І до справи вони підійшли не лише як митці, а й як математики:).  Їхня робота геометрично продумана та оригінальна.

Цього тижня Іллюша Пустовіт творив у звичному для себе неординарному  стилі. Одразу ж видно: над заданою темою малюк захотів працювати самостійно, а мама звісно ж підтримала такі креативні побажання малюка. В результаті ми можемо побачити метеликів розписаних мотивами, що нічим не відступають Поллоку:).

У хірургії цього тижня на  занятті займалось двоє дітей. Із творчим завданням вони чудово впорались.  Перейдемо власне до ознайомлення із їхніми красивими роботами.

Та коли мова іде про метеликів Петрика,  епітет «красивий» не повністю не відображає усієї картини. Тому що вони просто фантастичні – обємні, різнобарвні та дуже оригінальні.

Чудовою вийшла і робота Лесі. Її метелик наповнений яскравими літніми барвами та позитивом:).

Це заняття, як і усі попередні, пройшло у дуже дружній та приємній атмосфері, і це заслуга далеко не сонячних метеликів, а звісно ж, наших усміхнених малюків! Чекаємо наступного заняття і обіцяємо, що воно буде ще більше перейняте літньою енергією!

 БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13